Om infoutvidelser

Med infoutvidelser kan du fremheve unike tilbud til kundene – for eksempel gratis frakt eller døgnåpen kundeservice. Når kundene ser annonsene dine, finner de detaljert informasjon om bedriften din og produktene og tjenestene dine. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over infoutvidelser.

Finn ut hvordan du bruker infoutvidelser

Slik vises infomeldinger

Når du har opprettet en infoutvidelse, kan den vises med annonsen din på en datamaskin eller mobilenhet. Med infoutvidelser kan du vise opptil ti infomeldinger i tillegg til teksten i annonsen din, avhengig av tegnavstanden, nettleseren og enheten du bruker. Infomeldinger vises også på ulike måter, avhengig av enheten og andre faktorer. På datamaskiner vises infoutvidelser atskilt av punkter og oppført på en enkelt linje, mens på mobiltelefoner og nettbrett slås utvidelsene sammen til et avsnitt. Annonser med infoutvidelser kan vises øverst og nederst i Google-søkeresultatene.

Slik kan en annonse med infoutvidelser se ut på datamaskiner:

Topp Elektro – Konkurransedyktige priser
Annonse www.example.com
Kjøp datamaskiner, smarttelefoner, videospill og mer hos Topp Elektro.
Gratis levering · Kundeservice hver dag, døgnet runt · Prisgaranti

Fordeler

• Fremhever bedriftens tilbud: Markedsfør populære eller unike aspekter ved bedriften din med noen få ord eller ett uttrykk.
  • Fleksibel og kan tilpasses i bruk: Du kan legge til infomeldinger på konto-, kampanje- eller annonsegruppenivå, slik at du både kan få med generell og detaljert informasjon i annonsene. Du kan spesifisere på hvilke datoer, ukedager eller tidspunkter infomeldingene skal kunne vises.

Slik fungerer infomeldinger

Du kan legge til infomeldinger på konto-, kampanje- eller annonsegruppenivå. Velg hvor du vil legge til infomeldingene, opprett dem, og planlegg når du vil at de skal vises. Rekkefølgen på infomeldingene, tekstlengden og resultatene du oppnår med dem, avgjør hvor mange infomeldinger som vises, og hvorvidt en infomelding blir vist sammen med annonsen.

En god tommelfingerregel er å oppgi mer generell informasjon som gjelder bedriften din i sin helhet, på konto- og kampanjenivå (f.eks. «døgnåpen brukerstøtte på telefon»), og oppgi mer spesifikk informasjon på annonsegruppenivå (f.eks. «gratis innpakking av gaver»). Hvis du legger til infomeldinger i en annonsegruppe som inngår i en kampanje som allerede inneholder infomeldinger, er det infomeldingene på annonsegruppenivå som brukes i annonsene i denne annonsegruppen (ikke infomeldingene du har tilordnet kampanjen).

Det koster ikke noe ekstra å legge til infoutvidelser, men du blir belastet som vanlig for klikk på annonsen din.

Anbefalte fremgangsmåter

Husk på disse tipsene når du oppretter eller optimaliserer infomeldinger:

• Vær spesifikk: Gi kundene detaljert informasjon, slik at de kan avgjøre hvorvidt du har det de er på utkikk etter. Du kan for eksempel heller bruke «Maks. 0,4 l/mil» enn «God drivstofføkonomi».
  • Legg til utvidelser på kontonivå: Sørg for at du har utvidelsesdekning i alle annonsene dine ved å legge til utvidelser på kontonivå. Opprett infomeldinger på kontonivå som gjelder for hele bedriften din (f.eks. «døgnåpen brukerstøtte på telefon»).
  • Tilpass utvidelser på lavere nivåer: Hvis du ønsker å fremheve tilbud eller funksjoner som bare gjelder for enkelte deler av bedriften din (f.eks. «gratis innpakking av gaver» eller «hentetjeneste»), må du opprette mer detaljerte infomeldinger på kampanje- og annonsegruppenivå. Husk at utvidelser på lavere nivåer alltid overstyrer utvidelser på høyere nivåer, så infomeldinger du har opprettet på kontonivå, vises ikke hvis du legger til infomeldinger på kampanje- eller annonsegruppenivå.
  • Velg riktig format: I motsetning til utvidelser med nettstedsinfo, som fremhever en fullstendig produkt- eller tjenestegruppe bedriften din tilbyr, bør infoutvidelser fremheve enkelte aspekter ved bedriften din med få ord eller et kort uttrykk.

Linker til beslektet innhold