Guia de configuració del remàrqueting dinàmic per al web

6. Creeu anuncis de display responsius

El pas final consisteix a crear anuncis de display responsius, que extreuen productes o serveis del vostre feed. Google Ads determina els elements que s'han d'incloure als anuncis mitjançant claus de feed, que són combinacions de paràmetres d'esdeveniment (tot i que una clau de feed pot incloure només un paràmetre). Per exemple, si un usuari cerca vols de París a Londres, Google Ads cercarà coincidències entre la clau de feed "PAR+LON" i les columnes "Identificador d'origen" i "Identificador de destinació" del feed de vols. Quan en trobi, Google Ads podrà mostrar als usuaris anuncis de vols de París a Londres.

Instruccions

1. A la barra de visualitzacions de la part superior, seleccioneu Campanyes de display.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Anuncis i recursos.
  3. Feu clic a la icona de més .
    • Al menú desplegable, feu clic a Anunci de display responsiu.
  4. Feu clic a Seleccioneu un grup d'anuncis.
  5. A la finestra "Seleccioneu un grup d'anuncis", feu clic a la campanya.
  6. A la dreta, feu clic al nom del grup d'anuncis.
  7. Feu clic a Imatges al quadre gris amb una icona del signe més .
  8. Al menú següent, feu clic en una pestanya i seguiu les instruccions en pantalla per seleccionar una imatge o un logotip. Informació sobre com es poden crear anuncis de display per al remàrqueting dinàmic
  9. Afegiu un títol breu, un títol llarg, una descripció, el nom de l'empresa i l'URL final.
  10. Opcional:
    • Recomanat: afegiu text promocional. Aquí podeu incloure informació específica sobre ofertes de temporada i altres promocions, com ara "40% de descompte en tots els articles de Pasqua". Per incloure un text promocional recomanat, feu clic a Més opcions, marqueu la casella "Opcions d'anunci dinàmic" i afegiu-lo.
    • Feu clic a Opcions d'URL avançades, Opcions de format addicionals o Més opcions per personalitzar encara més l'anunci.
    • També podeu previsualitzar l'anunci al costat dret de la pàgina.
  11. Feu clic a Desa.

Mostra les instruccions detallades