Konfigureringsguide för dynamisk remarketing

3. Lägg till dynamisk remarketing i dina kampanjer

När du har identifierat din företagstyp ska du välja den som kampanjinställning när du lägger till dynamisk remarketing i en kampanj. I detta skede ska du också ange en budget, välja en budstrategi och skapa en annonsgrupp med remarketinglistor.

På den här sidan

Innan du lägger till dynamisk remarketing i en kampanj måste du se till att din webbplats är taggad för dynamisk remarketing.

Alternativ för att lägga till dynamisk remarketing i en kampanj

Du kan använda dynamisk remarketing med kampanjer i Display-nätverket, Performance Max-kampanjer och appkampanjer. Läs igenom alternativen nedan för att se mer hur du lägger till dynamisk remarketing i dina kampanjer.

Display

Med displaykampanjer kan du nå en relevant målgrupp med visuellt intressanta annonser som visas på miljontals webbplatser, appar och egendomar som ägs av Google (till exempel YouTube) så att du kan nå dina marknadsföringsmål.

Läs mer om hur du ställer in dynamisk remarketing för displaykampanjer.

Performance Max

Med Performance Max-kampanjer kan du komma åt hela ditt Google Ads-annonsutrymme från en och samma kampanj. Performance Max hjälper dig att få fler konverteringar och högre konverteringsvärde genom att optimera resultatet i realtid och i olika kanaler med Smart Bidding.

Läs mer om hur du ställer in dynamisk remarketing för Performance Max-kampanjer.

App

Appkampanjer underlättar arbetet för dig och gör det enkelt att marknadsföra dina appar i Googles största tjänster, som Sök, Google Play, YouTube, Förslag på Google Sök och Googles Display-nätverk.

Läs mer om hur du ställer in dynamisk remarketing för appkampanjer.