Handleiding voor het instellen van dynamische remarketing voor internet

3. Voeg dynamische remarketing toe aan uw campagnes

Nadat u uw bedrijfstype heeft bepaald, kiest u dit type als campagne-instelling wanneer u dynamische remarketing aan een campagne toevoegt. In dit stadium stelt u ook een budget in, kiest u een biedstrategie en maakt u een advertentiegroep met remarketinglijsten.

Op deze pagina

Voordat u dynamische remarketing aan een campagne toevoegt, zorgt u dat uw website is getagd voor dynamische remarketing.

Opties om dynamische remarketing aan een campagne toe te voegen

U kunt dynamische remarketing alleen gebruiken met campagnes in het Display Netwerk, Performance Max-campagnes en app-campagnes. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u dynamische remarketing aan uw campagnes toevoegt.

Display

Met display-campagnes kunt u visueel aantrekkelijke advertenties tonen aan een relevante doelgroep als deze browst door miljoenen websites, apps en property's die eigendom van Google zijn (zoals YouTube). Zo kunt u uw marketingdoelen behalen.

Meer informatie over hoe u dynamische remarketing instelt voor display-campagnes

Performance Max

Met Performance Max-campagnes heeft u met één campagne toegang tot al uw Google Ads-voorraad. Met Performance Max kunt u meer conversies en waarde behalen door de prestaties in realtime en voor verschillende kanalen te optimaliseren met Slim bieden.

Meer informatie over hoe u dynamische remarketing instelt voor Performance Max-campagnes

App

Met app-campagnes stroomlijnt u het proces en kunt u uw apps eenvoudiger promoten via de meestgebruikte services van Google, waaronder Google Zoeken, Google Play, YouTube, Discover op Google Zoeken en het Google Display Netwerk.

Meer informatie over hoe u dynamische remarketing instelt voor app-campagnes