Konfigurationsvejledning til dynamisk remarketing på nettet

3. Tilføj dynamisk remarketing for dine kampagner

Når du har fundet frem til din virksomhedstype, skal du vælge den som kampagneindstilling, når du tilføjer dynamisk remarketing for en kampagne. På dette trin i processen skal du også angive et budget, vælge en budstrategi og oprette en annoncegruppe med remarketinglister.

På denne side kan du læse om følgende:

Før du begynder at tilføje dynamisk remarketing for en kampagne, skal du sikre dig, at dit website er tagget til dynamisk remarketing.

Valgmuligheder med hensyn til tilføjelse af dynamisk remarketing for en kampagne

Du kan bruge dynamisk remarketing til kampagner på Displaynetværket, kampagner af typen "Maksimal effektivitet" og appkampagner. Gennemgå nedenstående valgmuligheder for at få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer dynamisk remarketing for dine kampagner.

Displaykampagner

Displaykampagner giver dig mulighed for at få flotte annoncer vist for en relevant målgruppe via flere millioner websites og apps, heriblandt Google-tjenester (f.eks. YouTube), så du kan nå dine marketingmål.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dynamisk remarketing for displaykampagner.

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" giver dig adgang til hele Google Ads-beholdningen via én og samme kampagne med deraf følgende effektivitetsforøgelse, i og med at der genereres flere konverteringer og større konverteringsværdi via optimering af effektiviteten i realtid og på tværs af kanaler ved hjælp af Smart Bidding.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dynamisk remarketing for kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Appkampagner

Med appkampagner strømlines hele processen, så du får lettere ved at promovere dine apps via Googles mest populære tjenester, heriblandt Google Søgning, Google Play, YouTube, Discover på Google Søgning og Google Displaynetværket.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dynamisk remarketing for appkampagner.