Guia de configuració del remàrqueting dinàmic per al web

3. Afegiu el remàrqueting dinàmic a les campanyes

Després d'haver identificat el vostre tipus d'empresa, heu de triar-lo com a opció de configuració de la campanya en afegir el remàrqueting dinàmic a una campanya. En aquesta fase, també heu d'establir un pressupost, triar una estratègia d'oferta i crear un grup d'anuncis amb llistes de remàrqueting.

En aquesta pàgina

Abans de començar a afegir el remàrqueting dinàmic a una campanya, assegureu-vos que el vostre lloc web estigui etiquetat per al remàrqueting dinàmic.

Opcions per afegir el remàrqueting dinàmic a una campanya

Podeu utilitzar el remàrqueting dinàmic amb campanyes de la Xarxa de Display, Màxim rendiment i d'aplicacions. Reviseu les opcions següents per obtenir més informació sobre com podeu afegir el remàrqueting dinàmic a les campanyes.

Display

Les campanyes de display us permeten arribar a un públic rellevant amb anuncis visualment atractius mentre els usuaris naveguen per milions de llocs web, d'aplicacions i de propietats pertanyents a Google (com ara YouTube) a fi d'assolir els vostres objectius de màrqueting.

Obteniu més informació sobre com podeu configurar el remàrqueting dinàmic per a les campanyes de display.

Màxim rendiment

Les campanyes Màxim rendiment us permeten accedir a tot l'inventari de Google Ads des d'una sola campanya. Màxim rendiment us ajuda a generar més conversions i valor optimitzant el rendiment en temps real i en tots els canals mitjançant Smart Bidding.

Obteniu més informació sobre com podeu configurar el remàrqueting dinàmic per a les campanyes Màxim rendiment.

Aplicacions

Les campanyes d'aplicacions simplifiquen el procés i faciliten la promoció de les vostres aplicacions a les propietats més grans de Google, com ara la cerca, Google Play, YouTube, Discover a la Cerca de Google i la Xarxa de Display de Google.

Obteniu més informació sobre com podeu configurar el remàrqueting dinàmic per a les campanyes d'aplicacions.