Sobre els personalitzadors d'anuncis

Important
  • A partir del 30 de juny de 2022 ja no podreu crear ni editar personalitzadors d'anuncis per als anuncis de text ampliat, perquè es deixarà d'admetre la creació d'anuncis de text ampliat.
  • Tampoc no podreu penjar ni editar les dades de l'empresa per als anuncis de text ampliat.
  • Els personalitzadors d'anuncis existents per als anuncis de text ampliat es continuaran difonent fins al 31 de maig de 2024.
  • Us recomanem que feu la transició als anuncis de cerca responsius.
  • Obteniu més informació sobre com podeu fer que sigui més fàcil mostrar el missatge adequat a la Cerca.

Els personalitzadors d'anuncis us permeten personalitzar automàticament el text dels anuncis de cerca. Podeu adaptar el text de l'anunci en funció de les paraules clau.

Aquest article explica quins avantatges tenen i com funcionen els personalitzadors d'anuncis.

Avantatges

• Missatges fets a mida: els anuncis estan especialitzats al màxim en funció de la cerca o de la pàgina web que s'estigui visualitzant.
  • Escalabilitat: els personalitzadors d'anuncis permeten que un sol anunci de text tingui centenars de variants i que es mostri l'opció més rellevant per a cada client potencial.
  • Informes: les actualitzacions de personalització de text automàtiques que es produeixen quan s'activa un anunci, no fan que es perdin les dades de rendiment anteriors.

Com funcionen

Els personalitzadors d'anuncis funcionen com la inserció de paraules clau o els temporitzadors de compte enrere, en què s'afegeix contingut dinàmic directament als anuncis. Estan disponibles per als anuncis de text i els anuncis de cerca responsius. Podeu personalitzar qualsevol part del text de l'anunci, tret de l'URL. La personalització del camí de l'URL visible s'admet tant als personalitzadors d'ubicació com en les dades de l'empresa dels anuncis de cerca responsius, però no al compte enrere d'aquests anuncis.

Per configurar un personalitzador, primer heu d'afegir-ne els detalls a les dades de l'empresa. Aquestes dades poden penjar-se des d'un full de càlcul o bé afegir-se manualment.

A continuació, heu d'especificar quina part del text de l'anunci voleu personalitzar. Afegiu al text de l'anunci claus d'obertura i tancament ({}) amb el nom del personalitzador, per indicar quin contingut es personalitzarà.

Obteniu més informació sobre com podeu crear personalitzadors per a anuncis de cerca responsius i anuncis de text.

Quan es poden utilitzar els personalitzadors

L'ús de personalitzadors permet que els usuaris sàpiguen del cert que teniu el que cerquen i que adquirir-ho a la vostra empresa té avantatges.

• Si esteu fent rebaixes: els personalitzadors poden mostrar descomptes concrets per a alguns productes en el cas de les rebaixes que canvien periòdicament o que es limiten a un període de temps determinat.
  • Si gestioneu un inventari gran: els personalitzadors poden utilitzar paraules clau relacionades amb la marca per mostrar detalls concrets del producte que algú està cercant. Per exemple:
    • La segmentació per paraules clau es pot utilitzar per personalitzar la inserció de paraules clau.
    • La segmentació per campanya i per grup d'anuncis es pot utilitzar per actualitzar ràpidament les dades segons l'estructura (com ara el preu per producte, si els grups d'anuncis estan segmentats per producte).
    • La segmentació per compte es pot utilitzar per actualitzar una variable global, com ara les taxes anuals equivalents (TAE) o els descomptes actuals.

Exemples

Segmentar per paraula clau

Utilitzar paraules clau objectiu us permet incloure al vostre anunci més detalls sobre el que els clients potencials estan buscant. Aquest mètode sol donar bons resultats a anunciants amb inventaris grans, per als quals els detalls dels productes són un reclam potent.

Exemple

El Martí té una botiga d'articles de cuina i ofereix un centenar de models diferents de pastadores. Li interessa que els anuncis incloguin detalls de cada model, a més a més del preu de venda actual que ofereix.

Els paràmetres de personalització d'anuncis li permeten oferir aquests detalls per a totes les pastadores amb tan sols un anunci. Amb els anuncis de cerca responsius, primer ha de crear els personalitzadors definint els atributs que després es podran utilitzar en tot el compte. Tot seguit, l'únic que ha de fer és penjar les dades del personalitzador d'anuncis amb la informació pertinent de cada aparell. A continuació podeu veure un exemple de com seria una línia del full de càlcul del personalitzador d'anuncis:

Paraula clau Personalitzador: Model Personalitzador: capacitat Personalitzador: tipus Personalitzador: preu_original Personalitzador: oferta_final
prowhip 300 ProWhip 300 5 capçal basculant 199 € 2015/05/15 20:00:00

La columna "Paraula clau" indica quina paraula clau hauria d'activar els detalls de les altres columnes.

Quan el Martí redacta l'anunci, fa servir els paràmetres de personalització que fan referència a cada columna en comptes d'indicar-hi els detalls concrets. La primera part del personalitzador ("Pastadores") és el nom que ha donat al conjunt de dades; la segona part (per exemple, "Model") és el nom d'una columna.

Pastadora {=Pastadores.Model}
www.example.com
Pastadora {=Pastadores.Capacitat} litres {=Pastadores.Tipus}.
{=Pastadores.Preu_sortida} - L'oferta finalitza d'aquí a {=COUNTDOWN(Pastadores.Finalització_oferta)}.

Així, si algú cerca "comprar prowhip 300" el 10 de maig de 2015 i es mostra aquest anunci, els personalitzadors actualitzaran l'anunci en funció de la paraula clau "prowhip 300", de la manera següent:

Pastadora ProWhip 300

Anunci www.example.com

Pastadora 4 litres capçal basculant

199 €. L'oferta finalitza d'aquí a 5 dies.

D'aquesta manera, el Martí fa que els usuaris estiguin segurs que han trobat precisament el que estaven buscant (una pastadora amb 4 litres de capacitat i capçal basculant) i els dona un incentiu (el preu d'oferta) perquè la comprin a la seva botiga.

Utilitzar personalitzadors en una campanya o un grup d'anuncis

Exemple

El compte del Martí està organitzat de tal manera que cada campanya s'ocupa d'una categoria d'aparells (per exemple, pastadores, batedores i panificadores), amb un grup d'anuncis per a cada marca. S'ha adonat que, sovint, la gent busca un model en concret però acaba adquirint un altre model de la mateixa marca. Per tant, creu convenient destacar que té una selecció àmplia d'algunes marques. Per fer-ho, ha de personalitzar els anuncis per grup d'anuncis i utilitzar les columnes "Campanya objectiu" i "Grup d'anuncis objectiu". A continuació podeu veure una línia d'exemple de les dades del paràmetre de personalització:

Campanya Grup d'anuncis Personalitzador: marca Personalitzador: números_models Personalitzador: preu_original
Pastadores ProWhip ProWhip 9 150 €

A continuació, el Martí crea un anunci com el següent per a cada grup d'anuncis:

Pastadores {=Pastadores.Marca}
www.example.com
{=Pastadores.Nombre_models} models per triar.
Des de només {=Pastadores.Preu_sortida}.

Així, pot ser que algú que cerqui "prowhip 300" vegi un anunci com aquest:

Pastadores ProWhip

Anunci www.example.com

9 models per triar.

Des de només 150 €

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now