Orgaaninen hakutulos

Google Haun maksuton listaus, joka näkyy, koska se vastaa käyttäjän hakutermejä.

• Muut kuin orgaaniset hakutulokset ovat maksettuja mainoksia.
  • Orgaanisten tulosten yläpuolella olevissa mainoksissa on Sponsoroitu-ruutu.
  • Orgaanisten tulosten oikealla puolella olevien mainosten yläpuolella on Sponsoroitu-ruutu.
  • Orgaanisia hakutuloksia analysoimalla voidaan usein löytää uusia avainsanoja Google Ads ‑kampanjoihin.

organic search results

Lue lisää maksettujen ja orgaanisten hakutulosten mittaamisesta.