Organisk søgeresultat

En gratis fortegnelse i Google Søgning, der vises, fordi den er relevant for en persons søgeudtryk.

• Ikke-organiske søgeresultater er betalte annoncer.
  • Annoncerne over organiske resultater indeholder feltet "Sponsoreret".
  • Annoncerne til højre for organiske resultater er markeret med en boks med teksten "Sponsoreret" ovenover.
  • En analyse af de organiske søgeresultater kan ofte hjælpe med til at identificere nye søgeord til dine Google Ads-kampagner.

organic search results

Flere oplysninger om måling af betalte og organiske søgeresultater.