Dyplinker

Dette er en type destinasjonsadresse i annonser som leder folk til bestemte sider i apper.

• For annonser på nettet kan du bruke en enkel destinasjonsadresse, for eksempel www.example.com, for å føre folk til landingssiden på nettstedet ditt. Hvis du vil sende folk direkte til en produktside på nettstedet, kan du bruke en annen nettadresse med litt mer informasjon: www.example.com/product_1234. For mobilapper kalles disse nettadressene dyplinker.
  • For destinasjonsadresser i appengasjementsannonser kan du bruke en link som bare åpner appen din, eller en dyplink som sender folk direkte til et bestemt skjermbilde i appen. Det er tillatt med sporingsparametre i disse linkene.
  • Dyplinker blir ikke automatisk konfigurert når du oppretter en app, og de fungerer ulikt på iOS og Android. For appengasjementskampanjer i Søkenettverket genererer vi en app-URI ved hjelp av dyplinken din, slik at annonsene dine er kompatible med Google Søk.

Slik ser dyplinker ut

Dyplinker består vanligvis av to deler: en protokoll samt en vert og bane. App-URI-er, som er omformaterte dyplinker, omfatter en tredje del: pakke-ID-en for appen. Nettadressen kan også inneholde en sporingsparameter.

• Pakke-ID-en for appen er en unik identifikator for appen din. Mange utviklere oppretter en pakke-ID med appens Internett-domene i motsatt rekkefølge. Eksempelvis starter apper utgitt av Google med «com.google».
  • Protokollen er en del av linken som identifiserer hvilken app som skal åpnes. For appen din kan du bruke «http» eller en egendefinert protokoll som begynner med navnet på appen eller nettstedet.
  • Verten og banen angir den unike plasseringen i appen der innholdet finnes. For appen din angir du stedet som folk skal gå til når de klikker på annonsen din, eller hva som skal skje når appen åpnes.
  Dyplink App-URI
Definisjon Dyplinker angir en plassering i en app som tilsvarer innholdet du ønsker å vise. App-URI er et format for dyplinken som forenkler integreringen av en app med Google Søk. Du ser dette formatet når du redigerer annonsene dine.
Formatering {protokoll}://{vert_bane} android-app://{pakke-id}/{protokoll}/{vert_bane}
Eksempel exampleapp://productid_1234 android-app://com.example.android/exampleapp/productid_1234

Slik fungerer appengasjementsannonser
Finn ut mer om konfigurasjon av dyplinker på nettstedet vårt for utviklere.