Dybt link

En type destinationswebadresse i en annonce, der leder brugeren videre til en bestemt side i en app.

• For annoncer på nettet kan du bruge en simpel destinationswebadresse, f.eks. www.example.com, til at videresende de besøgende til dit websites landingsside. For at sende de besøgende direkte til en produktside på det pågældende website kan du bruge en anden webadresse, der indeholder lidt flere oplysninger: www.example.com/product_1234. Disse webadresser kaldes for dybe links i mobilapps.
  • I annoncer for appengagement kan du som destinationswebadresse enten bruge et link, der kun åbner din app, eller et dybt link, der fører brugeren direkte til et bestemt skærmbillede i din app. Sporingsparametre er tilladt for disse links.
  • Dybe links konfigureres ikke automatisk, når du opretter din app, og de fungerer forskelligt for hhv. iOS og Android. Hvis der er tale om kampagner med henblik på appengagement på Søgenetværket, genererer vi et app-URI ved hjælp af dit dybe link, så dine annoncer er kompatible med Google Søgning.

Sådan vises dybe links

Dybe links består normalt af to dele: Et skema og en host og en sti. App-URI'er, som er dybe links med ny formatering, omfatter en tredje del: App-pakke-id'et. Din webadresse omfatter muligvis også en sporingsparameter.

• App-pakke-id'et er din apps unikke identifikator. Mange udviklere opretter et pakke-id, hvor appens internetdomæne er foranstillet i stedet for efterstillet. Apps, der udgives af Google, starter f.eks. med "com.google".
  • Skemaet er den del af linket, der identificerer, hvilken app der skal åbnes. Du kan for din app bruge "http" eller et tilpasset skema, der kan starte med navnet på appen eller websitet.
  • Host og sti angiver den unikke placering i appen, hvor dit indhold findes. For din app skal du angive det sted, som folk skal videresendes til, når de klikker på din annonce, eller hvad der skal ske, når din app åbnes.
  Dybt link App-URI
Definition Dybe links angiver en placering i en app, der svarer til det indhold, du ønsker at vise. App-URI'et er et format af det dybe link, der hjælper med at integrere din app i Google Søgning. Du ser følgende format, når du redigerer dine annoncer.
Format {scheme}://{host_path} android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}
Eksempel exampleapp://productid_1234 android-app://com.example.android/exampleapp/productid_1234

Få flere oplysninger om, hvordan annoncer for appengagement fungerer
Få flere oplysninger om konfiguration af dybe links på vores udviklerwebsite