Näyttötiheyden rajoitustoiminnon käyttö

Näyttötiheyden rajoitustoiminnolla voit hallita sitä, kuinka monta kertaa mainokset näkyvät samalle henkilölle. Näyttötiheyden rajoitustoimintoa voidaan käyttää Display- ja Videokampanjoissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit käyttää näyttötiheyden rajoitustoimintoa kampanjoissa.

Näin se toimii

Kampanjatyypistä riippuen näyttötiheyden rajoitustoiminto toimii eri tavalla.

Display-kampanjat

• Voit antaa Google Adsin optimoida sen, kuinka usein mainoksesi näkyvät käyttäjille. Voit myös määrittää näyttötiheyden rajoituksen manuaalisesti, jos haluat hallita kampanjan, mainosryhmän tai mainoksen impressioiden määrää.
  • Järjestelmä käyttää oletuksena kolmannen osapuolen evästeitä. Jos niitä ei kuitenkaan ole saatavilla, impressioiden arvioimiseen käytetään ensimmäisen osapuolen evästeitä.
  • Näyttötiheyden rajoitustoimintoa voidaan käyttää vain kampanja-asetusten Näyttötiheyden hallinta ‐osiossa. Et voi muokata näyttötiheyden rajoitustoiminnon asetuksia uutta kampanjaa luodessasi.
  • Display‑kampanjoissa näyttötiheyden rajoituksiin lasketaan vain näkyvät impressiot.

Videokampanjat

• Videokampanjoissa näyttötiheyden rajoituksen voi asettaa vain kampanjatasolla. Kun otat näyttötiheyden rajoituksen käyttöön Videokampanjassa, voit asettaa kampanjan videoille aikavälirajoituksen seuraaviin perustuen:
    • impressiot
    • katselukerrat
    • sekä impressiot että katselukerrat.
  • Jos kampanjan videoita käytetään muissa Videokampanjoissa, kyseiset muut impressiot ja katselukerrat lasketaan mukaan kyseisen kampanjan näyttötiheyden rajoitukseen.
  • Kun käyttäjä on saavuttanut näyttötiheyden rajoituksen ylärajan, Google ei enää näytä käyttäjälle kyseisen kampanjan mainoksia. Nämä vaatimukset koskevat vain In-Stream-mainoksia ja puskurimainoksia huutokaupassa.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näyttötiheyden rajoituksen asettaminen Display-kampanjassa

Huom. Näyttötiheyden rajoituksen voi asettaa Display-kampanjaan vasta kampanjan luomisen jälkeen. Voit tehdä tämän kampanja-asetusten Näyttötiheyden hallinta ‑kohdasta.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa Asetukset-välilehteä ja valitse sitten Display-kampanja, johon haluat lisätä näyttötiheyden rajoituksen.
  5. Klikkaa Lisäasetukset.
  6. Valitse Näyttötiheyden hallinta ja valitse, kuinka usein mainoksesi näkyvät samalle käyttäjälle. Voit antaa Google Adsin optimoida sen, kuinka usein mainoksesi näkyvät (suositus), tai voit itse valita näyttötiheyden rajoituksen asetukset.
  7. Klikkaa Tallenna.

Näyttötiheyden rajoituksen asettaminen uudessa Videokampanjassa

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  5. Valitse kampanjatavoitteesi ja klikkaa Jatka.
  6. Valitse kampanjan tyyppi.
  7. Klikkaa Jatka.
  8. Klikkaa Lisäasetukset.
  9. Valitse Näyttötiheyden rajoitus.
    • Näyttötiheyden rajoitus: Rajoita sitä, miten monta kertaa tämän kampanjan mainokset voivat näkyä samalle käyttäjälle.
    • Katselukertatiheyden rajoitus:Rajoita sitä, kuinka monta kertaa sama käyttäjä voi nähdä katsoa kampanjan mainoksia tai reagoida niihin.
  10. Lisää kampanjan impressioiden tai katselukertojen enimmäismäärä. Arvon on oltava kokonaisluku (kuten 4, ei 4,5).
  11. Valitse ajanjakso (päivässä, viikossa tai kuukaudessa).
  12. Kun olet valmis, klikkaa Luo kampanja.

Näyttötiheyden rajoituksen asettaminen aiemmin luodussa Videokampanjassa

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa Asetukset-välilehteä ja valitse sitten Videokampanja, johon haluat lisätä näyttötiheyden rajoituksen.
  5. Klikkaa Lisäasetukset.
  6. Valitse Näyttötiheyden rajoitus.
    • Näyttötiheyden rajoitus: Rajoita sitä, miten monta kertaa tämän kampanjan mainokset voivat näkyä samalle käyttäjälle.
    • Katselukertatiheyden rajoitus:Rajoita sitä, kuinka monta kertaa sama käyttäjä voi nähdä katsoa kampanjan mainoksia tai reagoida niihin.
  7. Lisää kampanjan impressioiden tai katselukertojen enimmäismäärä. Arvon on oltava kokonaisluku (kuten 4, ei 4,5).
  8. Valitse ajanjakso (päivässä, viikossa tai kuukaudessa).
  9. Klikkaa Tallenna.