Brug annoncerotation og frekvensbegrænsning

Annoncerotation er det princip, vi benytter ved levering af dine annoncer på både Søgenetværket og Displaynetværket. Visningen af dine annoncer roterer, hvis du har flere annoncer i en annoncegruppe, da der kun kan vises én annonce fra din konto ad gangen. Annoncerotation er ikke tilgængelig for videokampagner.

Brug indstillingen for annoncerotation til at angive, hvor ofte annoncerne i din annoncegruppe skal vises i forhold til hinanden. Bemærk! Indstillinger for annoncerotation er ikke tilgængelige for Smart-displaykampagner. Der er to muligheder mht. annoncerotation: Optimer og Roter på ubestemt tid.

Frekvensbegrænsning giver dig mulighed for at begrænse antallet af gange, dine display- eller videoannoncer vises for den samme person.

Optimer

Med denne indstilling optimeres dine annoncer til klik på hver enkelt auktion ud fra signaler såsom søgeord, søgeterm, enhed, sted osv. Med indstilingen optimer, der er baseret på Googles teknologi til maskinlæring, prioriteres de annoncer i en annoncegruppe, der forventes at være mest effektive.

Tip!

Hvis du vil prioritere konverteringer, skal du bruge Smart Bidding, hvor dine bud skræddersys ud fra sandsynligheden for en konvertering og det er den annonce, som med størst sandsynlighed vil sikre dig den pågældende konvertering, der udvælges. Hvis du bruger Smart Bidding, bruger Google Ads automatisk annoncerotationsindstillingen "optimer".

Roter på ubestemt tid

Hvis du vælger denne mulighed, leveres dine annoncer mere regelmæssigt til annonceauktionen på ubestemt tid og uden optimering. Det er kun de færreste annoncører, der anbefales at vælge denne mulighed.

Husk!

Med muligheden roter på ubestemt tid er eksponeringsprocentdelen for viste annoncer i annoncegruppen mere stabil end med annoncerotationsmuligheden "optimer". Da annoncerne er af forskellig kvalitet (og kvaliteten bruges til at afgøre, hvor en annonce bliver vist, og om den overhovedet skal vises), er eksponeringsprocentdelen for annoncerne dog muligvis ikke helt stabil.

En annonce af høj kvalitet bliver muligvis vist på den første side med søgeresultater, mens en annonce af lav kvalitet muligvis bliver vist på den anden side med søgeresultater, hvilket betyder, at bliver vist for færre brugere.

Sådan skifter du indstilling for annoncerotation og frekvensbegrænsning

Bemærk! Annoncerotation er ikke tilgængelig for videokampagner.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Angiv indstilling for annoncerotation for din kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på Indstillinger i sidemenuen.
  5. Klik på Yderligere indstillinger.
  6. Vælg Annoncerotation.
  7. Vælg en annoncerotationsmetode: Optimer eller Roter på ubestemt tid.
  8. Klik på Gem.

Angiv indstilling for annoncerotation for flere kampagner på én gang

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Indstillinger i sidemenuen.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de kampagner eller annoncegrupper, du vil redigere.
  5. Klik på Rediger.
  6. Vælg Skift indstilling for annoncerotation på rullemenuen.
  7. Vælg en annoncerotationsmetode.
  8. Klik på Gem.

Angiv indstilling for annoncerotation efter annoncegruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen.
  3. Klik på den annoncegruppe, du vil redigere.
  4. Klik på Indstillinger i sidemenuen.
  5. Klik på Annoncerotation, og vælg en metode.

Tip! Filtrér dine kampagner efter annoncerotationstype

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Indstillinger i sidemenuen.
  4. Brug filterikonet Filter til kun at få vist kampagner, der opfylder bestemte kriterier, herunder annoncerotation.

Indstilling af frekvensbegrænsning for display- og videokampagner

Frekvensbegrænsning begrænser det antal gange, dine annoncer vises for den samme bruger. Funktionen gælder ikke for Søgenetværket.

Sådan angiver du frekvensbegrænsning for en ny kampagne

Bemærk! Dette gælder kun for display- og videokampagner.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Alle kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på Kampagner i sidemenuen.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg dit kampagnemål, og klik på Fortsæt.
  6. Vælg dine kampagnetyper, og klik på Fortsæt.
  7. Klik på Yderligere indstillinger.
  8. Vælg Frekvensbegrænsning.
  9. Angiv antallet af eksponeringer (eller visninger for videokampagner). Værdien skal være et heltal (f.eks. 4, ikke 4,5).
  10. Vælg et tidsinterval (pr. dag, pr. uge, pr. måned eller en kombination).
  11. Når resten af din kampagne er konfigureret, skal du klikke på Opret kampagne.

Sådan angiver du en frekvensbegrænsning for en eksisterende kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Alle kampagner i navigationspanelet.
  3. Klik på navnet på den kampagne, der skal leveres.
  4. Vælg Indstillinger i sidemenuen.
  5. Klik på Yderligere indstillinger.
  6. Vælg Frekvensbegrænsning.
  7. Angiv antallet af eksponeringer (eller visninger for videokampagner). Værdien skal være et heltal (f.eks. 100, ikke 100,5).
  8. Kun for displaykampagner: Vælg et tidsinterval (pr. dag, pr. uge eller pr. måned).
  9. Klik på Gem.