Utilitzar la limitació de freqüència

La limitació de freqüència us permet limitar el nombre de vegades que els anuncis es mostren a una mateixa persona. Podeu utilitzar la limitació de freqüència a les campanyes de display i vídeo.

Aquest article explica com podeu utilitzar la limitació de freqüència a les campanyes.

Com funciona

En funció del tipus de campanya, la limitació de freqüència funciona de manera diferent.

Campanyes de display

• Podeu permetre que Google Ads optimitzi la freqüència amb què els anuncis es mostren als usuaris o podeu definir manualment un límit de freqüència per gestionar el nombre d'impressions a la campanya, al grup d'anuncis o a l'anunci.
  • Les galetes de tercers s'utilitzen de manera predeterminada, però si no estan disponibles, s'utilitzen les galetes pròpies per a les impressions aproximades.
  • Només podeu utilitzar la limitació de freqüència a la secció "Gestió de la freqüència" de la configuració de la campanya. No podeu ajustar la configuració de la limitació de freqüència quan creeu una campanya.
  • En el cas de les campanyes de display, per aplicar els límits de freqüència només es tenen en compte les impressions visibles.

Campanyes de vídeo

• Els límits de freqüència de les campanyes de vídeo només es poden definir al nivell de campanya. En definir el límit de freqüència d'una campanya de vídeo, definiu un límit per als vídeos d'una campanya per als intervals de temps seleccionats en funció del següent:
    • Impressions
    • Visualitzacions
    • Tant impressions com visualitzacions
  • Si els vídeos d'una campanya es fan servir en altres campanyes de vídeo, tant aquestes altres impressions com les visualitzacions es comptabilitzaran de cara al límit de freqüència de la campanya en qüestió.
  • Quan un usuari assoleix el límit de freqüència, Google deixa de mostrar-li la campanya. Això només s'aplica als anuncis in-stream i als anuncis bumper de la subhasta.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Definir un límit de freqüència per a una campanya de display

Nota: només podeu definir un límit de freqüència en una campanya de display després de crear-la. Podeu fer-ho des de la secció "Gestió de la freqüència" de la configuració de la campanya.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la pestanya Configuració i, a continuació, seleccioneu una campanya de display a la qual vulgueu afegir un límit de freqüència.
  5. Feu clic a Configuració addicional.
  6. Seleccioneu Gestió de la freqüència i, a continuació, trieu la freqüència amb què els anuncis es mostren a un mateix usuari. Podeu triar si voleu que Google Ads optimitzi la freqüència amb què es mostren els anuncis (opció recomanada) o bé triar la vostra pròpia configuració per al límit de freqüència.
  7. Feu clic a Desa.

Definir un límit de freqüència en una campanya de vídeo nova

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó de més i seleccioneu Campanya nova.
  5. Seleccioneu l'objectiu de la campanya i feu clic a Continua.
  6. Seleccioneu el tipus de campanya.
  7. Feu clic a Continua.
  8. Feu clic a Configuració addicional.
  9. Seleccioneu Limitació de freqüència.
    • Limita la freqüència de les impressions: limiteu el nombre de vegades que es poden mostrar els anuncis d'aquesta campanya al mateix usuari.
    • Limita la freqüència de visualització: limiteu el nombre de vegades que els anuncis d'aquesta campanya poden obtenir una visualització o una interacció del mateix usuari.
  10. Introduïu el nombre del límit d'impressions o de visualitzacions per a la campanya. El valor ha de ser un nombre enter (com ara 4, no 4,5).
  11. Seleccioneu un interval de temps (per dia, setmana o mes).
  12. Quan acabeu, feu clic a Crea la campanya.

Definir una limitació de freqüència en una campanya de vídeo existent

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la pestanya Configuració i, a continuació, seleccioneu la campanya de vídeo a la qual vulgueu afegir un límit de freqüència.
  5. Feu clic a Configuració addicional.
  6. Seleccioneu Limitació de freqüència.
    • Limita la freqüència de les impressions: limiteu el nombre de vegades que es poden mostrar els anuncis d'aquesta campanya al mateix usuari.
    • Limita la freqüència de visualització: limiteu el nombre de vegades que els anuncis d'aquesta campanya poden obtenir una visualització o una interacció del mateix usuari.
  7. Introduïu el nombre del límit d'impressions o de visualitzacions per a la campanya. El valor ha de ser un nombre enter (com ara 4, no 4,5).
  8. Seleccioneu un interval de temps (per dia, setmana o mes).
  9. Feu clic a Desa.