Konversiotoiminnon määritelmä

Konversiotoiminto on asiakkaan suorittama toiminto, jonka katsot olevan arvokas liiketoimintasi kannalta. Tällainen toiminto voi olla esimerkiksi verkko-ostos tai puhelinsoitto. Tulostoimintoja seuraamalla näet, miten mainoksesi johti noihin arvokkaisiin toimintoihin.

• Tulostoiminnot on saatavilla useista tuloslähteistä, mukaan lukien verkkosivustotoiminnot, puhelut, sovellusten lataamisen ja sovelluksen sisäiset toiminnot (esimerkiksi sovellusten sisäisissä ostoissa).
  • Jos haluat seurata useampaa kuin yhtä samanlaista tulostoimintoa, esimerkiksi uutiskirjeen tilaamista ja liidilomakkeen lähettämistä verkkosivustostasi, voit luoda useita tulostoimintoja.
  • Konversiotoiminnot raportoidaan konversioina.

Tietoja konversioseurannasta
Konversioseurannan määrittäminen