Toegankelijkheid voor de mobiele Google Ads-app

De mobiele Google Ads-app is geschikt voor schermlezers. U kunt hiermee het volgende doen:

• De prestaties van uw campagne bekijken
  • Campagnes en advertentiegroepen onderbreken of inschakelen
  • Budgetten en biedingen aanpassen
  • Aanbevelingen toepassen
  • Belangrijke meldingen ontvangen
  • Cruciale bewerkingen uitvoeren

Zorg ervoor dat uw schermlezer is ingeschakeld om deze te gebruiken met de mobiele Google Ads-app. U kunt de standaard navigatiegebaren van uw schermlezer gebruiken, evenals de mogelijkheid om het scherm via aanraking te verkennen.

iOS: De schermlezer inschakelen

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Algemeen > Toegankelijkheid > Spraak
  3. Schakel Spreek scherm uit in.

Gerelateerde links

Alle Help-artikelen voor de mobiele app bekijken