Over de mobiele Google Ads-app

Ga aan de slag met de mobiele Google Ads-app om op uw smartphone eenvoudig uw campagneprestatiegegevens te bekijken, wijzigingen aan te brengen in uw account en de factureringsactiviteiten voor uw account te controleren. De mobiele app is beschikbaar voor mobiele apparaten.

Download de iOS-app in de App Store

Navigatie

Op het startscherm worden prestatiegegevens op accountniveau weergegeven. Scroll omlaag om campagnes, advertentiegroepen, zoekwoorden of advertenties te bekijken. Tik op het navigatiemenu Navigatiemenu bovenaan de pagina om uw campagnes, aanbevelingen, facturering en betalingen te vinden, instellingen te bekijken of hulp te krijgen.

Gerelateerde links

Alle Help-artikelen voor de mobiele app bekijken