Tietoja Google Ads ‑mobiilisovelluksesta

Google Ads ‑mobiilisovellus parantaa Google Adsin käyttökokemusta ja auttaa pysymään ajan tasalla kampanjoiden tilanteesta missä tahansa. Voit seurata kampanjoita reaaliajassa omavalintaisten ilmoitusten avulla sekä katsoa hyödyllisiä suosituksia, joiden avulla voit parantaa kampanjoiden tuloksia ja tehdä kampanjoihin tarvittaessa muutoksia helposti ja nopeasti. Lue lisää Google Ads ‑mobiilisovelluksesta.

Lataa Google Ads ‑mobiilisovellus Androidille tai iOS:lle jo tänään. Kun olet ladannut sovelluksen, muista päivittää sovellus säännöllisesti, jotta saat uudet ominaisuudet käyttöösi.

Vinkki: Tutustu näihin parhaisiin käytäntöihin, niin saat Google Ads ‑mobiilisovelluksen avulla parhaan mahdollisen hyödyn tilistäsi.