Sobre l'aplicació mòbil Google Ads

L'aplicació mòbil Google Ads millora la vostra experiència a la plataforma i us ajuda a estar al corrent de les campanyes sigueu on sigueu. A més de monitorar les campanyes en temps real amb notificacions personalitzades, podeu revisar recomanacions d'alt impacte per millorar el rendiment i emprendre accions de manera fàcil i ràpida. Més informació sobre l'aplicació mòbil Google Ads

Baixeu l'aplicació mòbil Google Ads per a Android o iOS avui mateix. Un cop l'hàgiu baixat, assegureu-vos de mantenir-la actualitzada per obtenir accés a funcions noves.

Consell: utilitzeu aquestes pràctiques recomanades per treure el màxim profit del vostre compte amb l'aplicació mòbil Google Ads.