Parkert domenenettsted

Et parkert domenenettsted er en nettadresse som er kjøpt, men ikke ferdig utviklet. Et slikt nettsted har vanligvis lite eller ikke noe innhold, fordi siden for eksempel er under utvikling eller venter på en ny eier.

• Det kan være flere grunner til å bruke parkerte domenenettsteder: for å reservere en nettadresse for fremtidig bruk, tilby begrenset innhold på en side som ellers hadde vært tom fordi registreringen er utløpt eller andre lignende grunner.
  • Parkerte domenenettsteder er en del av Google-nettverket. Annonser som er relevante for det parkerte domenets nettadresse eller eventuelt innhold som er på siden, kan derfor vises på disse nettstedene. Avhengig av hvordan nettstedet er utformet, kan et parkert domenenettsted bli klassifisert som enten et nettsted i søkenettverket eller i Displaynettverket, og annonsene dine kommer til å vises avhengig av hvilket av disse nettverkene du har valgt for kampanjen.
  • Du kan se resultater for annonsene dine på parkerte domenenettsteder ved å kjøre en plasseringsrapport i kontoen. Du kan også bruke verktøyet for nettsted- og kategoriutestenging for å forhindre at annonser vises på steder der de ikke oppfyller annonseringsbehovene dine.
  • Googles retningslinjer tillater ikke at annonser kobler til parkerte domenenettsteder som bare viser annonseringsoppføringer og -koblinger, og som ikke gir brukeren unikt og verdifullt innhold på destinasjonssidens domene.

Retningslinjer for annonser som bruker parkerte domener
Slik sporer du resultater på parkerte domenenettsteder
Slik utestenger du nettsteder