Varatun verkkotunnuksen sivusto

Verkko-osoite, joka on hankittu mutta jonka sivustoa ei ole kunnolla kehitetty. Tällaisella verkkosivulla on tyypillisesti vain vähän tai ei lainkaan sisältöä, koska sivua esimerkiksi kehitetään tai se odottaa uutta omistajaa.

• Varatun verkkotunnuksen sivustoja voidaan käyttää monista syistä, esimerkiksi verkko-osoitteen varaamiseen tulevaa käyttöä varten, sisällön antamiseksi sivulle, joka muuten olisi tyhjä, koska sen rekisteröinti on vanhentunut, tai muista vastaavista syistä.
  • Varattujen verkkotunnusten sivustot kuuluvat Google-verkostoon, joten näissä sivustoissa voidaan näyttää mainoksia, jotka ovat osuvia varattujen verkkotunnusten URL-osoitteiden tai sivun mahdollisen sisällön kannalta. Sivuston ulkoasusta riippuen varatun verkkotunnuksen sivusto voidaan luokitella joko hakuverkoston tai Display-verkoston sivustoksi. Mainoksesi näytetään sen mukaan, kumpi verkostoista on käytössä.
  • Näet varattujen verkkotunnusten sivustoissa olevien mainostesi tehokkuuden luomalla sijoitteluraportin tilissäsi. Käyttämällä sivustojen ja luokkien poissulkemistyökaluja voit estää mainosten näkymisen sivustoissa, joissa ne eivät vastaa mainostustarpeitasi.
  • Google Adsin käytäntö ei salli mainosten linkittämistä varattujen verkkotunnusten sivustoihin, joilla näytetään vain mainoksia ja linkkejä ja joiden aloitussivun verkkotunnuksessa ei tarjota käyttäjille ainutlaatuista ja arvokasta sisältöä.

Varattua verkkotunnusta käyttäviä mainoksia koskeva käytäntö.
Tehokkuuden seuraaminen varattujen verkkotunnusten sivustoissa.
Sivustojen poissulkeminen.