Parkeret domænewebsted

En webadresse, der blev købt, men ikke er blevet udviklet ret meget. Denne webside har typisk lidt eller intet indhold, fordi siden for eksempel er under konstruktion eller venter på en ny ejer.

• Parkerede domænewebsteder bruges af mange forskellige årsager: til at reservere en webadresse til fremtidig brug, vise noget indhold på en side, der ellers ville være tom, fordi registreringen er udløbet, eller andre lignende årsager.
  • Parkerede domænewebsteder er en del af Google Netværket, så disse websteder kan vise Google Ads-annoncer, der er relevante for det parkerede domænes webadresse eller for det indhold, der måtte være på siden. Afhængigt af webstedets design kan det parkerede domænewebsted enten klassificeres som et websted på Søgenetværket eller på Displaynetværket og vil vise dine annonce, afhængigt af hvilket af disse netværk du har tilmeldt dig.
  • Du kan se, hvordan dine annoncer klarer sig på parkerede domænewebsteder, ved at køre placeringsrapporten i din konto. Du kan også bruge vores værktøj til websteds- og kategoriekskludering til at forhindre, at annoncer vises på steder, hvor de ikke opfylder dine annonceringsbehov.
  • Google Ads-politikken tillader ikke annoncer at linke til parkerede domænewebsteder, der kun viser annoncelister og links, og som ikke giver den besøgende et unikt og værdifuldt indhold på destinationssidedomænet.

Politik for annoncer, der bruger et parkeret domæne
Sådan sporer du effektiviteten på parkerede domænewebsteder
Sådan ekskluderer du websteder