Lloc de domini aparcat

Adreça web que s'ha adquirit però que no s'ha desenvolupat exhaustivament. Aquestes pàgines web no solen tenir contingut, o en tenen poc, perquè, per exemple, la pàgina s'està desenvolupant o està en espera d'un propietari nou.

• Els llocs de domini aparcat es poden utilitzar per diversos motius: per reservar una adreça web per a més endavant, per oferir contingut en una pàgina que, si no, estaria en blanc perquè n'hauria caducat el registre, o per altres motius similars.
  • Els llocs de domini aparcat formen part de la Xarxa de Google i, per tant, aquests llocs poden mostrar anuncis rellevants per a l'URL del domini aparcat o qualsevol contingut que hi pugui haver a la pàgina. En funció del disseny del lloc, el lloc de domini aparcat es pot classificar com a lloc de la Xarxa de cerca o lloc de la Xarxa de Display, i mostrarà els vostres anuncis segons quina d'aquestes dues xarxes hàgiu activat.
  • Podeu veure com funcionen els vostres anuncis als llocs de domini aparcat executant un informe d'ubicació al vostre compte. Podeu utilitzar les nostres eines d'exclusió de llocs i de categories per evitar que els anuncis es mostrin en ubicacions que no s'adaptin a les vostres necessitats publicitàries.
  • La política de Google Ads no permet que els anuncis enllacin a llocs de domini aparcat que només mostrin directoris i enllaços publicitaris, i que no proporcionin a l'usuari contingut exclusiu i valuós al domini de la pàgina de destinació.

Política per a anuncis que utilitzen un domini aparcat
Com fer el seguiment del rendiment als llocs de domini aparcat
Com excloure llocs

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now