Zoekwoordbiedingen aanpassen

Uw zoekwoordbod geeft aan hoeveel u bereid bent te betalen wanneer iemand op uw advertentie klikt. Dit maximum bod voor uw kosten per klik (CPC) wordt ook wel uw CPC-bod of biedingsbedrag genoemd.

Een zoekwoordbod aanpassen

1. Scroll omlaag in het scherm Accountoverzicht en tik op Zoekwoorden.
  2. Tik op het zoekwoord waarvan u het bod wilt wijzigen.
  3. Tik op het potloodpictogram .
  4. Voer uw nieuwe bod in.
  5. Tik op Opslaan.

Zoekwoorden sorteren om ze sneller te kunnen vinden

1. Ga naar de kolomkoppen in het scherm Zoekwoorden.
  2. Tik op een van de kolomkoppen om uw zoekwoorden te sorteren.

Kolommen aanpassen

• Tik op het kolommenpictogram Columns om te wijzigen welke kolommen er worden weergegeven. Selecteer vervolgens een kolomcategorie, tik op de schakelaar Switch (enabled or on) om de kolommen te selecteren die u wilt weergeven en tik op Opslaan. Tik op het minteken Remove column om de kolommen te selecteren die u wilt verwijderen en tik op het vinkje Checkbox.
  • Als u de kolommen opnieuw wilt ordenen, tikt u op het kolommenpictogram Columns, sleept u de handgreep Navigatiemenu naast de kolomnaam om de positie te wijzigen en tikt u op Opslaan.

Zie ook

Alle mobiele Help-artikelen weergeven