Ajustar ofertes de paraula clau (aplicació mòbil Google Ads)

L'oferta de paraula clau és l'import que esteu disposat a pagar quan algú fa clic al vostre anunci. Es tracta de l'import de l'oferta de cost per clic màxim (CPC màx.) de la paraula clau en qüestió.

Ajustar l'oferta d'una paraula clau

1. A la pantalla Visió general del compte, toqueu Més i, a continuació, seleccioneu Paraules clau al menú.
  2. Seleccioneu la paraula clau l'oferta de la qual voleu canviar.
  3. Toqueu la icona de llapis Edita.
  4. Introduïu l'oferta nova.
  5. Toqueu Desa.

Ordenar les paraules clau per trobar-les més ràpidament

1. Localitzeu les capçaleres de les columnes a la pantalla Paraules clau.
  2. Toqueu la capçalera de qualsevol d'aquestes columnes per ordenar les paraules clau.

Modificar columnes

• Per canviar les columnes que es mostren, toqueu la icona de columnes Columns, després l'interruptor Switch (enabled or on) per seleccionar les columnes que vulgueu mostrar i, tot seguit, toqueu Desa
  • Per canviar l'ordre de les columnes, toqueu la icona de columnes Columns, toqueu i arrossegueu l'ansa  que hi ha al costat del nom de les columnes que vulgueu canviar de posició i, tot seguit, toqueu Desa.

Articles relacionats

Mostra tots els articles d'ajuda per a mòbils