Se resultater (Google Ads-mobilappen)

Se en oversikt over resultatene du har oppnådd med kontoen, kampanjen eller annonsegruppen din

Du kan enkelt gjennomgå resultatberegningene i den aktuelle oversikten øverst på Oversikt-siden.

1. Naviger til en konto, kampanje eller annonsegruppe.
  2. Trykk på Oversikt-siden nederst i navigasjonsraden, og se resultatoversikten øverst på siden.
  3. Trykk på en beregningsbrikke for å se beregningen i et detaljert diagram.
  4. Trykk hvor som helst i diagrammet for å se detaljerte verdier.

Legg til flere beregninger

1. Sveip over til høyre for resultatoversikten.
  2. Trykk på prikkeikonet Mer for å åpne beregningslisten.
  3. Trykk på beregningene du vil se. Det vises et avmerkingstegn til høyre for de beregningene som er valgt. Du må velge minst fire beregninger. For å endre rekkefølgen på beregningsbrikkene, trykk på håndtaket ved siden av det aktuelle kolonnenavnet, og dra det til ønsket plassering.
  4. Trykk på Lagre for å se de oppdaterte beregningene i oversikten over resultatene.

Juster datoperioden

1. Trykk på kalenderikonet Vis kalenderen.
  2. Trykk på ønsket datoperiode.
  3. Eller trykk på Egendefinert, og spesifiser akkurat hvilken datoperiode du vil se.
  4. Trykk på Lagre.

Se en tabell med resultatberegninger for søkeord, annonser, kampanjer eller annonsegrupper.

Hvis du vil se en tabell med resultatberegninger for kampanjene dine, kan du trykke på Kampanjer på den nederste navigasjonsraden. For å se tilsvarende for søkeord, annonser eller annonsegrupper, trykk på Mer på den nederste navigasjonsraden.

Endre kolonner

• For å endre hvilke kolonner som vises, trykk på kolonneikonet Columns og så på bryteren Switch (enabled or on) for å velge de kolonnene som skal vises. Trykk så på Lagre.
  • For å endre rekkefølgen på kolonnene, trykk på kolonneikonet Columns og så på håndtaket  ved siden av kolonnenavnene, og dra det for å endre den aktuelle plasseringen. Trykk så på Lagre.

Juster datoperioden

1. Trykk på kalenderikonet Vis kalenderen.
  2. Trykk på ønsket datoperiode.
  3. Eller trykk på Egendefinert, og spesifiser akkurat hvilken datoperiode du vil se.
  4. Trykk på Lagre.

Linker til beslektet innhold