Prestaties bekijken (mobiele Google Ads-app)

Een momentopname van prestaties bekijken van uw account, campagne of advertentiegroep

In de momentopname van prestaties bovenaan de overzichtspagina kunt u gemakkelijk prestatiestatistieken bekijken.

1. Ga naar een account, campagne of advertentiegroep.
  2. Tik in de navigatiebalk onderaan op de overzichtspagina en bekijk de momentopname van prestaties bovenaan de pagina.
  3. Tik op een statistiekchip om de statistiek in een gedetailleerd diagram weer te geven.
  4. Tik ergens in het diagram om gedetailleerde waarden te bekijken.

Extra statistieken toevoegen

1. Veeg naar rechts in de momentopname van prestaties.
  2. Tik op het icoon met drie stippen Meer om de lijst met statistieken te openen.
  3. Tik op de statistieken die u wilt bekijken. Geselecteerde statistieken hebben een vinkje rechts naast de statistiek. Er moeten minstens vier statistieken worden geselecteerd. Als u de chips met statische gegevens opnieuw wilt indelen, tikt u op de handgreep naast een kolomnaam. Vervolgens sleept u deze om de positie te wijzigen.
  4. Tik op Opslaan om uw geüpdatete statistieken in de momentopname van prestaties te bekijken.

De periode aanpassen

1. Tik op het kalendericoon Agenda weergeven
  2. Tik op de gewenste periode.
  3. U kunt ook op Aangepast tikken en de exacte periode selecteren die u wilt bekijken.
  4. Tik op Opslaan.

Een tabel met prestatiestatistieken bekijken voor uw campagnes, advertentiegroepen, zoekwoorden of advertenties

Als u een tabel met prestatiestatistieken voor uw campagnes wilt bekijken, tikt u in de navigatiebalk onderaan op Campagnes. Als u Advertentiegroepen, Zoekwoorden of Advertenties wilt bekijken, tikt u in de navigatiebalk onderaan op Meer.

Kolommen aanpassen

• Als u de kolommen die worden weergegeven wilt wijzigen, tikt u op het kolommenicoon Columns. Tik op de schakelaar Switch (enabled or on) om de kolommen te selecteren die u wilt weergeven en tik op Opslaan.
  • Als u de kolommen opnieuw wilt ordenen, tikt u op het kolommenicoon Columns. Sleep vervolgens de handgreep naast de kolomnaam om de positie te wijzigen en tik op Opslaan.

De periode aanpassen

1. Tik op het kalendericoon Agenda weergeven
  2. Tik op de gewenste periode.
  3. U kunt ook op Aangepast tikken en de exacte periode selecteren die u wilt bekijken.
  4. Tik op Opslaan.