Kehitysdatan katsominen (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Katso tilin, kampanjan tai mainosryhmän kehityksen tilannekuva

Voit tarkistaa kehitysmittarit helposti etusivun yläosassa olevasta kehityksen tilannekuvasta.

1. Siirry tilille, kampanjaan tai mainosryhmään.
  2. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Yleiskatsaus-sivua. Tulosten tilannekuva näkyy sivun yläreunassa.
  3. Napauta mittarikuvaketta, niin kyseinen mittari näytetään yksityiskohtaisessa kaaviossa.
  4. Katso tarkat arvot napauttamalla mitä tahansa kohtaa kaaviossa.

Mittareiden lisääminen

1. Pyyhkäise oikealle tulosten tilannekuvasta.
  2. Avaa mittariluettelo napauttamalla kolmen pisteen kuvaketta Lisää.
  3. Napauta sinua kiinnostavia mittareita. Valittujen mittareiden oikealla puolella näkyy valintamerkki. Valittuna on oltava vähintään neljä mittaria. Jos haluat muuttaa mittareiden järjestystä, napauta ja vedä haluamasi sarakkeen nimen vieressä olevaa kahvaa .
  4. Napauta Tallenna, niin päivitetyt mittarit näkyvät kehityksen tilannekuvassa.

Ajanjakson muuttaminen

1. Napauta kalenterikuvaketta Näytä kalenteri.
  2. Napauta haluamaasi ajanjaksoa.
  3. Voit myös napauttaa Oma ja valita tarkan ajanjakson, jota haluat katsoa.
  4. Napauta Tallenna.

Näytä taulukko, jossa on kampanjoitasi, mainosryhmiäsi, avainsanojasi tai mainoksiasi koskevia tulosmittareita

Jos haluat nähdä taulukon, joka sisältää kampanjoitasi koskevia tulosmittareita, napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Kampanjat. Jos haluat katsoa mainosryhmiä, avainsanoja tai mainoksia, napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää.

Sarakkeiden muokkaaminen

• Jos haluat vaihtaa näkyviä sarakkeita, napauta sarakekuvaketta Columns ja valitse haluamasi sarakkeet napauttamalla valitsinta Switch (enabled or on). Napauta sitten Tallenna.
  • Jos haluat muuttaa sarakkeiden järjestystä, napauta sarakekuvaketta Columns ja muuta haluamasi sarakkeen paikkaa napauttamalla ja vetämällä sarakkeen nimen vieressä olevaa kahvaa . Napauta sitten Tallenna.

Ajanjakson muuttaminen

1. Napauta kalenterikuvaketta Näytä kalenteri.
  2. Napauta haluamaasi ajanjaksoa.
  3. Voit myös napauttaa Oma ja valita tarkan ajanjakson, jota haluat katsoa.
  4. Napauta Tallenna.