Se effektivitet (Google Ads-mobilappen)

Se et øjebliksbillede af effektiviteten for din konto, kampagne eller annoncegruppe

Du kan nemt gennemgå effektivitetsmetrics i øjebliksbilledet af effektiviteten øverst på oversigtssiden.

1. Gå til en konto, kampagne eller annoncegruppe.
  2. Tryk på siden Oversigt på navigationslinjen forneden, og se øjebliksbilledet af effektiviteten øverst på siden.
  3. Tryk på en metric-chip for at se den pågældende metric i et detaljeret diagram.
  4. Tryk et vilkårligt sted på diagrammet for at se detaljerede værdier.

Tilføj yderligere metrics

1. Stryg over til højre for øjebliksbilledet af effektiviteten.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker Mere for at åbne listen over metrics.
  3. Tryk på de metrics, du vil se. Der vises et flueben til højre for de valgte metrics. Der skal vælges mindst 4 metrics. Du kan ændre rækkefølgen af metric-chips ved at trykke på håndtaget ud for et kolonnenavn og trække i det for at ændre placeringen.
  4. Tryk på Gem for at se dine opdaterede metrics i øjebliksbilledet af effektiviteten.

Juster datointervallet

1. Tryk på kalenderikonet Vis kalender.
  2. Tryk på det ønskede datointerval.
  3. Du kan også trykke på Tilpasset og vælge det nøjagtige datointerval, du vil se.
  4. Tryk på Gem.

Se en tabel med effektivitetsmetrics for dine kampagner, annoncegrupper, søgeord eller annoncer

Hvis du vil se en tabel med effektivitetsmetrics for dine kampagner, skal du trykke på Kampagner på navigationslinjen forneden. Du kan se Annoncegrupper, Søgeord eller Annoncer ved at trykke på Mere på navigationslinjen.

Rediger kolonner

• Du kan ændre, hvilke kolonner der bliver vist, ved at trykke på kolonneikonet Columns, trykke på kontakten Switch (enabled or on) for at vælge de kolonner, der skal vises, og derefter trykke på Gem.
  • Du kan ændre kolonnernes rækkefølge ved at trykke på kolonneikonet Columns, trykke på håndtaget ud for et kolonnenavn og trække i det for at ændre placeringen og derefter trykke på Gem.

Juster datointervallet

1. Tryk på kalenderikonet Vis kalender.
  2. Tryk på det ønskede datointerval.
  3. Du kan også trykke på Tilpasset og vælge det nøjagtige datointerval, du vil se.
  4. Tryk på Gem.

Relaterede links