Slå på eller sett kampanjer og annonsegrupper på pause (Google Ads-mobilappen)

Nedenfor kan du se hvordan du slår på (starter) kampanjer og annonsegrupper, og hvordan du setter dem på pause (midlertidig stopper dem).

Slå på kampanjer eller sett dem på pause

1.  Naviger til Kampanjer på den nederste navigasjonsraden. Kampanjer som er satt på pause, har grå bakgrunn.
  2. Trykk på kampanjen du vil slå på eller sette på pause.
  3. Trykk på bryteren for å endre innstillingen.
  4. Trykk på Sett på pause eller Aktiver fra bekreftelsesmeldingen for å bekrefte endringen.

Slå på annonsegrupper eller sett dem på pause

1. Trykk på Mer på den nederste navigasjonsraden, og velg Annonsegrupper.
  2. Trykk på Annonsegrupper-fanen nederst i navigasjonsraden etter at du har valgt annonsegruppe.
  3. Annonsegrupper som er satt på pause, er merket med grå bakgrunn. Trykk på annonsegruppen du vil slå på eller sette på pause.
  4. Trykk på bryteren for å endre innstillingen.
  5. Trykk på Sett på pause eller Aktiver fra bekreftelsesmeldingen for å bekrefte endringen.

Linker til beslektet innhold

Se alle hjelpeartiklene for mobil