Kampanjoiden ja mainosryhmien keskeyttäminen ja käyttöönotto (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Voit ottaa käyttöön (aloittaa) mainoskampanjoita ja mainosryhmiä tai keskeyttää niitä (lopettaa ne väliaikaisesti) seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Kampanjoiden keskeyttäminen ja käyttöönotto

1. ​Valitse alareunassa olevasta siirtymispalkista Kampanjat. Keskeytetyt kampanjat näkyvät harmaalla taustalla.
  2. Napauta kampanjaa, jonka haluat keskeyttää tai ottaa käyttöön.
  3. Muuta asetusta napauttamalla valitsinta.
  4. Vahvista muutos napauttamalla vahvistuskehotteesta Keskeytä tai Ota käyttöön.

Mainosryhmien keskeyttäminen ja käyttöönotto

1. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää ja valitse Mainosryhmät.
  2. Kun olet valinnut mainosryhmän, napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Mainosryhmät-välilehteä.
  3. Keskeytetyt mainosryhmät näkyvät harmaalla taustalla. Napauta mainosryhmää, jonka haluat keskeyttää tai ottaa käyttöön.
  4. Muuta asetusta napauttamalla valitsinta.
  5. Vahvista muutos napauttamalla vahvistuskehotteesta Keskeytä tai Ota käyttöön.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Kaikki mobiilisovelluksen ohjeartikkelit