Ugyldige klikk

Klikk på annonser som Google anser som ugyldige, for eksempel utilsiktede klikk eller klikk fra skadelig programvare.

• Her er noen eksempler på hva Google betrakter som ugyldige klikk:
    • manuelle klikk som er foretatt for å øke annonseringskostnadene dine eller øke fortjenesten til nettstedeiere som er verter for annonsene dine
    • klikk fra automatiserte klikkeverktøy, roboter eller annen villedende programvare
    • irrelevante klikk som ikke er verdifulle for annonsøren, for eksempel det andre klikket i et dobbeltklikk
    • Hvert enkelt klikk på en annonse undersøkes av Googles sofistikerte systemer, som identifiserer ugyldige klikk og visninger og fjerner dem fra kontodataene dine.
    • Når Google anser klikk for å være ugyldige, forsøker vi automatisk å filtrere dem ut av rapportene og betalingene dine, slik at du ikke blir belastet for disse klikkene. Hvis vi oppdager ugyldige klikk som ikke er fanget opp automatisk, kan du være kvalifisert til å motta en kreditt for disse klikkene. Disse kredittene kalles justeringer for ugyldig aktivitet.
    • Feilsøking og retting av ugyldige klikk