Kelpaamattomat klikkaukset

Mainosten klikkaukset, jotka Google katsoo sääntöjen vastaisiksi, kuten tahattomat klikkaukset tai haittaohjelmista tulevat klikkaukset.

Järjestelmämme tarkastaa jokaisen mainoksen klikkauksen. Googlen kehittyneillä järjestelmillä voidaan tunnistaa kelpaamattomat klikkaukset ja impressiot ja poistaa ne tilisi datasta. Kun Google tunnistaa klikkaukset kelpaamattomiksi, yritämme suodattaa ne raporteista ja maksuista automaattisesti, jotta sinua ei veloiteta kyseisistä klikkauksista. Mikäli havaitsemme, että kelpaamattomia klikkauksia ei ole havaittu automaattisesti, klikkaukset saatetaan hyvittää sinulle. Tätä hyvitystä kutsutaan kelpaamattoman toiminnan oikaisuksi.

Alla on muutamia esimerkkejä klikkauksista, jotka Google saattaa tulkita kelpaamattomiksi:

• Manuaaliset klikkaukset, joilla mainontakuluja pyritään nostamaan, tai joilla mainoksiasi hostaavien verkkosivustojen omistajien voittoja pyritään kasvattamaan.
  • Klikkaukset automaattisilla klikkaustyökaluilla, roboteilla tai muilla petollisilla ohjelmistoilla.
  • Ylimääräiset klikkaukset, joista ei ole hyötyä mainostajalle, kuten kaksoisklikkauksen toinen klikkaus.