Ugyldige klik

Klik på annoncer, som Google anser for at være ugyldige, som f.eks. utilsigtede klik eller klik, der skyldes ondsindet software.

• Her er et par eksempler på, hvad Google anser for ugyldige klik:
    • Manuelle klik, der skal øge dine annonceringsomkostninger eller øge fortjenesten for websiteejere, som er værter for dine annoncer.
    • Klik fra automatiske klikværktøjer, robotter eller anden svigagtig software.
    • Ekstra klik, der ikke har nogen værdi for annoncøren, f.eks. det andet klik i et dobbeltklik.
    • Hvert klik på en Google Ads-annonce undersøges af vores system, og Google har avancerede systemer, der kan identificere ugyldige klik og visninger og fjerne dem fra dine kontodata.
    • Når Google afgør, at klik er ugyldige, forsøger vi automatisk at filtrere dem fra dine rapporter og betalinger, så du ikke opkræves betaling for disse klik. Hvis vi opdager, at ugyldige klik ikke er blevet opdaget automatisk, kan du være berettiget til at modtage en kredit for disse klik. Disse tilgodehavender kaldes justeringer på grund af "ugyldig aktivitet".
    • Identificer og ret problemer med ugyldige klik