Kopiér og indsæt annoncer, annoncegrupper, søgeord og kampagner

I stedet for at oprette nye annoncer, søgeord, annoncegrupper og kampagner, hver gang du vil forbedre din konto, kan du spare tid og kræfter ved at kopiere dine allerede oprettede annoncer, annoncegrupper, søgeord og kampagner. Du kan f.eks. kopiere en eksisterende kampagne og bruge den som skabelon til en ny kampagne, eller du kan kopiere en søgeordsliste fra én annoncegruppe til en anden, så du kommer godt i gang med at oprette søgeordslisten for din nye annoncegruppe.

Kopiér kampagner

Hvis du allerede har konfigureret en vellykket kampagne, kan du bruge den til at få en god start, når du konfigurerer din næste kampagne. Det gør du ved at kopiere kampagnen og derefter redigere en af kopierne. På denne måde starter du med samme struktur og samme indstillinger for dine annoncegrupper, annoncer og søgeord.

Sådan kopierer du en kampagne:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner på navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den kampagne, du vil kopiere.
  5. Vælg Kopiér på rullemenuen Rediger (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  6. Klik på ikonet for udklipsholderen for at indsætte (du kan også trykke på Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).
    • Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet ud for Sæt nye kampagner på pause efter indsættelsen i den dialogboks, der vises, for at oprette nye kampagner, der er sat på pause. Hvis du ikke markerer dette felt, er kampagner, der var aktive, da du kopierede dem, også aktive, når de indsættes.
  7. Klik på Sæt ind.

Du har nu en ny kampagne med samme struktur og samme indstillinger som din oprindelige kampagne (heriblandt indstillinger for målretning, budstrategier, negative søgeord osv.). Der er dog i sagens natur ingen kampagne-, søgeords- eller annoncehistorik eller statistik for kampagnen. Hvis begge kampagner skal være aktive, anbefaler vi, at du lader din oprindelige kampagne køre (så den fortsætter med den historik, den allerede har genereret) og redigerer den nye kampagne.

Bemærk! Du kan ikke kopiere afsluttede kampagner.

Bemærk! Kampagner kan have forskellige tilknytninger, f.eks. målretning eller ekskluderinger. Hvis en eller flere af en kampagnes tilknytninger er blevet udfaset, kan den pågældende tilknytning eller de pågældende tilknytninger ikke kopieres.
Kopiér søgeord

Sådan kopierer du søgeord fra en annoncegruppe i en kampagne på Søgenetværket:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner på navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik på Søgeord på sidemenuen til venstre.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de søgeord, du vil kopiere. Derefter skal du på rullemenuen Rediger vælge Kopiér (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Klik på Annoncegrupper på sidemenuen til venstre.
  6. Klik på den annoncegruppe, de kopierede søgeord skal indsættes i.
  7. Klik på ikonet for udklipsholderen for at indsætte (du kan også trykke på Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).
    • Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet ud for Sæt nye søgeord på pause efter indsættelsen i den dialogboks, der vises, for at oprette nye søgeord, der er sat på pause. Hvis du ikke markerer dette felt, er kopier af søgeord, der var aktive, da du kopierede dem, også aktive, når de indsættes.
  8. Klik på Sæt ind.

Når du kopierer søgeord, bruger de budgettet for den kampagne, som du indsætter dem i. Du har også mulighed for at kopiere deres bud og webadresser for landingsside. Du har også mulighed for at kopiere tilsidesættelser af deres webadresser for landingsside, hvis sådanne findes. Ellers kan du angive bud og webadresser for landingsside for disse søgeord, når du har indsat dem.

Sådan kopierer du søgeord fra en annoncegruppe i en kampagne på Displaynetværket:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Displaykampagner på navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik på Søgeord på sidemenuen til venstre.
  4. Klik på Display-/videosøgeord.
  5. Markér afkrydsningsfelterne ud for de søgeord, du vil kopiere. Derefter skal du på rullemenuen Rediger vælge Kopiér (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  6. Klik på Annoncegrupper på sidemenuen til venstre.
  7. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for den annoncegruppe, de kopierede søgeord skal indsættes i.
  8. Vælg Sæt ind på rullemenuen Rediger (du kan også trykke på Ctrl+V på en pc eller på Command+V på en Mac).
    • Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet ud for Sæt nye søgeord på pause efter indsættelsen i den dialogboks, der vises, for at oprette nye søgeord, der er sat på pause. Hvis du ikke markerer dette felt, er alle kopier af søgeord, der var aktive, da du kopierede dem, også aktive, når de indsættes.
  9. Klik på Sæt ind.
Kopiér annoncer

Sådan kopierer du annoncer til en anden annoncegruppe:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner på navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de annoncer, du ønsker at kopiere. Derefter skal du på rullemenuen Rediger vælge Kopiér (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Klik på Annoncegrupper på sidemenuen til venstre.
  6. Klik på den annoncegruppe eller de annoncegrupper, de kopierede annoncer skal indsættes i.
  7. Klik på ikonet for udklipsholderen for at indsætte (du kan også trykke på Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).
  8. Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet ud for Sæt nye annoncer på pause efter indsættelsen i den dialogboks, der vises, for at oprette nye annoncer, der er sat på pause. Hvis du ikke markerer dette felt, er annoncer, der var aktive, da du kopierede dem, også aktive, når de indsættes.
  9. Klik på Sæt ind.
Kopiér annoncegrupper

Sådan kopierer du annoncegrupper til en anden kampagne:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner på navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik på Annoncegrupper på sidemenuen til venstre.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de annoncegrupper, du ønsker at kopiere. Derefter skal du på rullemenuen Rediger vælge Kopiér (du kan også trykke på Ctrl+C på en pc eller på Command+C på en Mac).
  5. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  6. Klik på den kampagne, hvor du vil indsætte de kopierede annoncegrupper.
  7. Klik på ikonet for udklipsholderen for at indsætte (du kan også trykke Ctrl+V på en pc eller på Command+V på en Mac).
  8. Valgfrit: Markér afkrydsningsfeltet ud for Sæt nye annoncegrupper på pause efter indsættelsen i den dialogboks, der vises, for at oprette nye annoncegrupper, der er sat på pause. Hvis du ikke markerer dette felt, er annoncegrupper, der var aktive, da du kopierede dem, også aktive, når de indsættes.
  9. Klik på Sæt ind.

Tips!

• Du kan kopiere og indsætte flere kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord på én gang. Hvis du vil gøre det, skal du følge vejledningen i kopiering, men i stedet for at markere afkrydsningsfeltet ud for blot én kampagne, annoncegruppe eller annonce eller blot ét søgeord skal du markere flere.
  • Du skal have standardadgang eller administratoradgang for at kunne kopiere og/eller indsætte. Brugere med adgangsniveauet "Kun mailadgang" eller skrivebeskyttet adgang kan ikke kopiere og/eller indsætte.
  • Du kan heller ikke kopiere og indsætte elementer, der normalt ikke kan oprettes (udfasede elementer, afsluttede kampagner osv.).