Alternativer for kontogjenoppretting

Slik slår du på alternativene for kontogjenoppretting

Du må gjøre følgende for alle alternativene:

1. Logg på Min konto.

2. Velg Pålogging til Google i «Pålogging og sikkerhet»-delen.

3. Under «Alternativer for kontogjenoppretting» kan du:

1. Legge til et telefonnummer for gjenoppretting: Velg Telefonnummer for gjenoppretting.

2. Legge til en gjenopprettingsadresse: Velg E-postadresse for gjenoppretting.

Slik bruker du det gjeldende alternativet for kontogjenoppretting hvis du ikke kan logge på kontoen din

Du må gjøre følgende for alle alternativene:

1. Gå til siden for tilbakestilling av passord.
  2. Skriv inn brukernavnet ditt.
  3. Klikk på Send.
  4. Hvis e-postadressen din blir godtatt, vises det en captcha (bokstaver i et forvridd bilde) du må skrive inn i et tomt felt.
  5. Klikk på Send.

Kontaktadresse:

E-post:
  1. Velg alternativknappen som er merket med «E-post til *****@****.com».
  2. Google sender automatisk en e-post til gjenopprettingsadressen din.
  3. Logg deg på kontoen til den alternative e-postadressen din og følg instruksjonene i e-posten.

Merk: Hvis det ble sendt en bekreftelses-e-post til deg, men du ikke mottok den, ble e-posten trolig fanget opp av et filter for nettsøppel eller masseutsendelser i e-postsystemet for gjenopprettingsadressen din. Prøv å se etter en e-post fra account-recovery-noreply@google.com i mappene for nettsøppel eller masseutsendelser, i tilfelle e-posten har endt opp der.

Mobiltelefonnummer:
  1. Velg alternativknappen som er merket med «Tekstmelding til ********XX».
  2. Det blir sendt en tekstmelding til mobiltelefonen din med en kode for tilbakestilling av passord.
  3. Skriv inn koden for tilbakestilling av passord på den påfølgende siden for bekreftelse av tekstmeldingkode.