Herstelopties voor een account

De herstelopties voor een account inschakelen

Voor alle opties moet u als volgt te werk gaan:

1. Log in op Mijn account.

2. In het gedeelte 'Inloggen en beveiliging' selecteert u Inloggen bij Google.

3. Onder 'Opties voor accountherstel' kunt u:

1. een hersteltelefoonnummer toevoegen met de optie Telefoonnummer voor herstel,

2. een herstel-e-mail toevoegen met de optie Secundair e-mailadres.

De herstelopties voor uw account gebruiken wanneer u niet meer kunt inloggen op uw account

Voor alle opties moet u als volgt te werk gaan:

1. Ga na de pagina Wachtwoord vergeten? van uw account.
  2. Geef uw gebruikersnaam op.
  3. Klik op Verzenden.
  4. Als uw e-mail adres wordt geaccepteerd, wordt er een CAPTCHA weergegeven, een afbeelding van vervormde letters en cijfers, die u moet overtypen in het lege venster eronder.
  5. Klik op Verzenden.

Contact opnemen via:

E-mail:
  1. Kies het keuzerondje met 'E-mail naar *****@****.com'.
  2. Er wordt automatisch een e-mail van Google gestuurd naar uw herstel-e-mailadres.
  3. Log in bij het account van uw secundaire e-mailadres en volg de instructies die in het bericht worden gegeven.

OPMERKING: als er een verificatie-e-mail is gestuurd, maar u deze niet heeft ontvangen, is het bericht waarschijnlijk geblokkeerd door een spam- of bulkfilter van het systeem van uw herstel-e-mailadres. Kijk in uw spam- of bulkmap of er een e-mail staat die door account-recovery-noreply@google.com is verzonden.

Uw mobiele telefoonnummer:
  1. Kies het keuzerondje met 'Sms naar ********XX'.
  2. Er wordt een sms naar uw mobiele telefoon gestuurd met een code waarmee u het wachtwoord kunt resetten.
  3. Voer de code waarmee het wachtwoord kan worden gereset in op de volgende pagina Verificatie van code via SMS.