Tilin palautusvaihtoehdot

Tilin palautusvaihtoehtojen käyttöönotto

Kaikki vaihtoehdot edellyttävät, että suoritat seuraavat toimenpiteet:

1. Kirjaudu Oma tili ‑sivulle.

2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva ‑osiosta Googleen kirjautuminen.

3. Tilin palautusvaihtoehdot ‑kohdassa voit suorittaa seuraavat toimenpiteet:

1. Lisää palautuspuhelinnumero valitsemalla Palauttamisen puhelinnumero.

2. Lisää palauttamisen sähköposti valitsemalla Palauttamisen sähköpostiosoite.

Nykyisten tilinpalautusvaihtoehtojen käyttäminen siinä tapauksessa, ettet voi kirjautua tilillesi

Kaikki vaihtoehdot edellyttävät, että teet seuraavaa:

1. Käy salasanan palautussivulla.
  2. Anna käyttäjänimi.
  3. Valitse Lähetä.
  4. Jos sähköpostiosoitteesi CAPTCHA-teksti tulee näkyviin (kirjaimia epäselvässä kuvassa), kirjoita teksti tyhjään tekstiruutuun.
  5. Valitse Lähetä.

Ota yhteyttä seuraavalla tavalla:

Sähköpostitse:
  1. Klikkaa valintanappia, jossa lukee Lähetä sähköpostia osoitteeseen *****@****.fi.
  2. Googlen sähköposti lähetetään automaattisesti palauttamisen sähköpostiosoitteeseen.
  3. Kirjaudu toissijaisen sähköpostiosoitteen tiliin ja noudata viestissä annettuja ohjeita.

Huom. Jos vahvistussähköposti on lähetetty muttet ole saanut sitä, viesti on luultavasti jäänyt roskaposti- tai joukkopostisuodattimeen siinä sähköpostijärjestelmässä, jota käytät tilin palauttamiseen. Tarkista roskaposti- tai joukkopostikansiosi ja etsi osoitteesta account-recovery-noreply@google.com saapunutta sähköpostiviestiä.

Tekstiviestillä:
  1. Klikkaa valintanappia, jossa lukee Tekstiviesti puhelinnumeroon ********XX.
  2. Matkapuhelinnumeroosi lähetetään tekstiviesti, jossa on salasanan palautuskoodi.
  3. Kirjoita salasanan palautuskoodi tekstiviestikoodin vahvistussivulle.