Indstillinger til kontogendannelse

Sådan foretager du indstillinger til kontogendannelse

For alle indstillinger skal du gøre følgende:

1. Log ind på Min konto.

2. Vælg Log ind på Google i sektionen "Login og sikkerhed".

3. Under "Valgmuligheder for kontogendannelse" kan du gøre følgende:

1. Tilføje et telefonnummer til gendannelse (vælg Telefonnummer til gendannelse).

2. Tilføje en mail til gendannelse (vælg Mail til gendannelse).

Sådan bruger du dine nuværende indstillinger til kontogendannelse, hvis du ikke kan logge ind på din konto

For alle indstillinger skal du gøre følgende:

1. Gå ind på vores side til gendannelse af adgangskode.
  2. Indtast dit brugernavn.
  3. Klik på Send.
  4. Hvis din e-mailadresse accepteres, vises en CAPTCHA (bogstaver i et forvrænget billede), som skal indtastes i det tomme felt nedenfor.
  5. Klik på Send.

Hvis du vil kontaktes via:

Mail:
  1. Vælg alternativknappen med navnet "Mail til *****@****.com".
  2. Der sendes automatisk en mail fra Google til din mailadresse til gendannelse.
  3. Log ind på kontoen med din sekundære e-mailadresse, og følg vejledningen i e-mailen.

BEMÆRK: Hvis der er sendt en bekræftelsesmail, men du ikke har modtaget den, er den formentlig blevet fanget af et spam- eller massemailfilter i dit system. Prøv at kontrollere dine mapper til spam og massemail for at se, om mailen fra account-recovery-noreply@google.com er havnet dér.

Dit mobiltelefonnummer:
  1. Vælg alternativknappen "Send en SMS til ********XX".
  2. Der sendes en SMS til din mobiltelefon med en kode til gendannelse af din adgangskode.
  3. Angiv koden til gendannelse af adgangskoden på siden Bekræftelse vha. kode sendt pr. SMS nedenfor.