Om lokale søkeannonser

Annonser på Google kan inkludere bedriftsbeliggenheten din og få brukerne til å ringe eller besøke beliggenheten din. Når folk søker etter bedrifter i nærheten på Google.com eller Google Maps (for eksempel «kafeer i nærheten»), kan det hende de ser lokale søkeannonser som viser bedriftsbeliggenheten din. Konfigurer adressetillegg for å vise lokale søkeannonser. Anropsutvidelser er ikke kvalifisert til å vises med lokale søkeannonser.

I denne artikkelen får du en oversikt over lokale søkeannonser. Finn ut mer om hvordan du viser lokale søkeannonser på Google og mer om adressetillegg.

Fordeler

• Få flere butikkbesøk. Gå ikke glipp av fysisk trafikk i nærheten av bedriftsbeliggenheten din.
  • Få anrop. Lokale søkeannonser kan inkludere et alternativ for brukere om å ringe bedriften din, og de bruker telefonnummeret til bedriftsbeliggenheten.
  • Hjelp kundene dine med å finne ut mer om bedriften din. Lokale søkeannonser linker til bedriftbeliggenhetens side, som inneholder informasjon om slikt som åpningstider, adresse, kundeanmeldelser og bilder.

Slik fungerer de på mobilenheter

Når brukerne søker etter bedrifter i nærheten på Google.com, kan bedriftsbeliggenheten din vises øverst i de lokale søkeresultatene.

På samme måte kan annonsene som viser bedriftsbeliggenheten din, også vises når brukere utfører lignende søk på Google Maps-mobilappen.

Slik fungerer de på stasjonære datamaskiner

Når brukerne søker etter bedrifter i nærheten på Google.com og «Flere steder» i de lokale resultatene, kan bedriftsbeliggenheten din vises øverst i disse lokale søkeresultatene.

På samme måte kan annonsene som viser bedriftsbeliggenheten din, også vises når brukere utfører lignende søk på Google Maps på en stasjonær datamaskin.

Local search ads on Google Maps for desktop

Dette koster de

Du blir belastet med en standard kostnad per klikk (CPC) for følgende typer klikk på lokale søkeannonser:

• Klikk for å få informasjon om beliggenhet
  • Klikk for å få veibeskrivelse
  • Klikk for å ringe på mobilenheter
  • Nettstedsklikk