Om søgeannoncer til lokal søgning

Annoncer på Google kan fremhæve dine virksomhedsadresser og opfordre brugerne til at ringe til eller besøge dine butikker. Når folk søger efter virksomheder i nærheden på Google.dk eller Google Maps (f. eks. "kaffe nær mig"), vil de måske se søgeannoncer til lokal søgning, der viser dine virksomhedsadresser. Konfigurer adresseudvidelser for at vise søgeannoncer til lokal søgning. Opkaldsudvidelser kan ikke bruges sammen med søgeannoncer til lokal søgning.

Denne artikel giver en overordnet beskrivelse af søgeannoncer til lokal søgning. Få flere oplysninger om, hvordan du kan vise søgeannoncer til lokal søgning på Google og bruge adresseudvidelser.

Fordele

• Få flere butiksbesøg. Gå ikke glip af potentielle kunder i nærheden af din virksomhed.
  • Få opkald. Søgeannoncer til lokal søgning giver brugere mulighed for at ringe til dine virksomhed ved brug af telefonnummeret til den fremhævede virksomhedsadresse.
  • Giv kunderne flere oplysninger om din virksomhed. Søgeannoncer til lokal søgning linker til siden for din virksomhedsadresse, som bl.a. indeholder oplysninger om åbningstider, virksomhedens adresse, kundeanmeldelser og billeder.

Sådan fungerer de på mobilenheder

Når brugerne søger efter nærliggende virksomheder på Google.dk, vises din virksomhedsadresse øverst på siden over lokale resultater.

Annoncer, der viser din virksomhedsadresse, kan også blive vist, når brugere foretager lignende søgninger via Google Maps på deres mobilenhed.

Sådan fungerer de på stationære computere

Når brugere søger efter nærliggende virksomheder på Google.dk, og klikker på "Flere adresser" på siden over lokale resultater, vil din virksomhedsadresse måske blive vist øverst over disse lokale resultater.

Annoncer, der viser din virksomhedsadresse, kan også blive vist, når brugere foretager lignende søgninger via Google Maps på computeren.

Local search ads on Google Maps for desktop

Hvad koster det?

Du bliver debiteret en standardpris pr. klik (CPC, cost-per-click) for disse typer klik på søgeannoncer til lokal søgning:

• Klik på "Hent adresseoplysninger"
  • Klik på "Hent rutevejledning"
  • Klik på "Klik for at ringe – mobil"
  • Websiteklik