Sobre els anuncis de cerca local

Els anuncis a Google poden incloure les ubicacions de la vostra empresa i fer que els usuaris hi truquin o hi vagin. Quan les persones fan cerques d'empreses properes als seus dispositius mòbils a Google.com o a Google Maps, per exemple, “cafeteria a prop”, poden veure anuncis de cerca local que inclouen les ubicacions de la vostra empresa. Configureu els recursos d'ubicació per mostrar anuncis de cerca local. Els recursos de trucada no són aptes per mostrar-se en formats d'anunci de cerca local.

Aquest article proporciona una visió general dels anuncis de cerca local. Obteniu més informació sobre com podeu mostrar anuncis de cerca local a Google i sobre els recursos d'ubicació.

Avantatges

Aquests són alguns dels avantatges potencials dels anuncis de cerca local:

• Obteniu més visites a la botiga. Els anuncis de cerca local poden fer que no perdeu trànsit presencial a prop de la vostra ubicació.
  • Obteniu trucades. Els anuncis de cerca local poden incloure una opció perquè els usuaris truquin a les vostres ubicacions. Utilitzen el número de telèfon de la ubicació destacada de l'empresa.
  • Ajudeu els clients a obtenir més informació sobre la vostra empresa. Els anuncis de cerca local enllacen la pàgina d'ubicació de la vostra empresa, la qual inclou informació com ara l'horari d'oficina, ressenyes de clients i fotos.

Com funcionen

Quan els usuaris fan cerques d'empreses properes a Google.com als seus dispositius mòbils, és possible que la ubicació de la vostra empresa aparegui a la part superior dels resultats de la cerca local.

De la mateixa manera, els anuncis que inclouen la ubicació de la vostra empresa també poden mostrar-se quan els usuaris facin cerques semblants a l'aplicació mòbil Google Maps.

Local search ads on Google Maps for desktop

Anuncis suggerits automàticament

Google pot mostrar anuncis als resultats de cerca de Maps quan els usuaris cerquen empreses (com ara "canvi d'oli" o "farmàcia"). Els anuncis suggerits automàticament us permeten mostrar les vostres ofertes fins i tot abans que la consulta estigui completa, ja que mostren ubicacions d'anuncis suggerides en una cerca de compleció automàtica. Per exemple, si un usuari escriu "pel·lícules", en introduir els tres primers caràcters ("pel") es pot incloure als suggeriments un anunci d'un cinema a prop de l'usuari.

Quant costen

Se us cobrarà un cost per clic (CPC) estàndard per als tipus de clic en anuncis de cerca local:

• Obtén la informació d'ubicació
  • Obtén les indicacions
  • Clics de trucada per a mòbils
  • Clics cap al lloc web