Klik: definition

Når nogen klikker på din annonce, f.eks. på den blå overskrift i en tekstannonce, tæller Google Ads det som et klik.

• Klikket tælles også, hvis personen ikke når frem til dit website, f.eks. hvis det er midlertidigt utilgængeligt. Du kan derfor opleve, at der er forskel på antallet af klik på din annonce og antallet af besøg på dit website.
  • Klik kan hjælpe dig til at forstå, hvor godt din annonce appellerer til de personer, der ser den. Relevante, meget målrettede annoncer får sædvanligvis flere klik.
  • I din kontostatistik kan du se klikfrekvensen, som fortæller dig, hvor mange af de personer, som har set din annonce, der også klikkede på den. Denne variabel kan hjælpe dig med at vurdere, hvor interessant din annonce er, og hvor godt den matcher dine søgeord og andre målretningsindstillinger.
  • Vær opmærksom på, at hvis du vil vurdere, om du har en god klikfrekvens, skal du se tallet i forhold til, hvad du annoncerer for, og på hvilke netværk. Du kan øge antallet af klik og din klikfrekvens ved at lave en fremragende annoncetekst og have gode søgeord, så dine annoncer fremstår som yderst relevante og fristende for dine kunder.

Få flere oplysninger om branchestandarder for måling af klik
Få flere oplysninger om problemer med klik og klikfrekvenser