Om Google Ads-foraer

Siden Google Ads-forum er en vigtig del af Google. Googles hjælpegrupper er et sted, hvor Google-brugere kan stille spørgsmål eller give feedback om Googles produkter og tjenester, diskutere produkter og tjenester med andre Google-brugere og -entusiaster, give tips til brug af Googles produkter og tjenester til gruppen og få hjælp fra andre brugere og Google-entusiaster til alle ovennævnte.

Hvis du leder efter produktopdateringer, tips til at skabe vækst i din virksomhed eller inspiration fra Google Ads-teamet, kan du også gå til vores officielle sociale kanaler nedenfor.