Over het Helpcentrum van Google Ads

Of u nu een internationaal reclamebureau of de bloemenwinkel op de hoek bent, in het Helpcentrum van Google Ads kunt u de informatie vinden die u nodig heeft om succes te behalen met uw online advertenties.

Dit artikel beschrijft onze inspanningen om een begrijpelijke, nuttige bron samen te stellen voor onze adverteerder over de hele wereld.

Waarom het Helpcentrum van Google Ads gebruiken

Het is ons streven het Helpcentrum van Google Ads begrijpelijk en nuttig te maken voor honderdduizenden adverteerders over de hele wereld. We willen u de informatie geven die u nodig heeft om uw campagnes effectief uit te voeren en u niet belasten met de achterliggende details van een uiterst complex systeem.

Hoe het Helpcentrum van Google Ads werkt

Ons Helpcentrum is niet opgezet voor computerwetenschappers en deze artikelen zijn dan ook niet bedoeld om inzicht te krijgen in de technische details van de verschillende componenten van onze systemen. De artikelen werden geschreven om adverteerders op een conceptuele, niet-technische manier uit te leggen hoe Google Ads werkt. U kunt meer over Google Ads te weten komen door het raadplegen van de artikelen in elk onderwerp of door het intikken van uw vraag in het zoekvak boven aan de pagina.

We kunnen de informatie die u in het Helpcentrum ziet, personaliseren op basis van het account waarop u momenteel bent ingelogd. Door u gepersonaliseerde content te bieden, hopen we dat u gemakkelijker antwoorden op uw vragen vindt, problemen met uw account sneller kunt oplossen en maximaal profiteert van uw advertentiecampagnes.

We doen ons best de doorsnee adverteerder die onze advertentieproducten gebruikt, vooral praktische informatie te verschaffen. We hopen dat u dit Helpcentrum nuttig vindt en danken u hartelijk voor het gebruik van Google Ads,

Uw feedback delen

We stellen uw feedback op het Helpcentrum op prijs. Laat ons weten hoe we het doen door elk artikel onder aan de pagina te beoordelen. U kunt ook uw mening en suggesties delen om ons te helpen ons product te verbeteren. Bekijk hoe u contact met ons kunt opnemen als u een vraag over uw Google Ads-account heeft.