Om Hjælp til Google Ads

Uanset om du er indehaver af et multinationalt reklamebureau eller en lille blomsterbutik, kan du via Hjælp til Google Ads få de oplysninger, du skal bruge for at få succes med din onlineannoncering.

I denne artikel kan du læse om vores bestræbelser på at stille en nyttig og letforståelig ressource til rådighed for alle vores annoncører rundt om i verden.

Hvorfor bruge Hjælp til Google Ads?

Vores mål er, at Hjælp til Google Ads skal være en nyttig og letforståelig ressource for vores hundredtusindvis af annoncører fra hele verden. Vi har prøvet at finde den rette balance, så vi giver dig de oplysninger, du har brug for, for at kunne køre dine kampagner på den mest effektive måde, uden at vi overvælder dig med detaljerede oplysninger om, hvordan hele dette yderst komplekse system er skruet sammen.

Sådan fungerer Hjælp til Google Ads

Da artiklerne i Hjælp til Google Ads ikke er henvendt til dataloger, kan de ikke bruges til at få indsigt i de tekniske detaljer i forbindelse med bestemte komponenter i vores systemer. Artiklerne er skrevet for at give annoncører en konceptuel, ikke-teknisk forståelse af, hvordan Google Ads fungerer. Du kan få flere oplysninger om Google Ads ved at læse artiklerne i de enkelte emner eller ved at skrive dit spørgsmål i søgefeltet øverst på siden.

Vi tilpasser muligvis de oplysninger, du får vist i Hjælp, ud fra den konto du er logget ind på i øjeblikket. Ved at tilpasse indholdet håber vi, at det bliver nemmere for dig at finde de svar, du leder efter, løse problemer i din konto og få det maksimale ud af din annoncering.

Vi tilstræber at give praktiske oplysninger til den gennemsnitlige annoncør, som bruger vores annonceprodukter. Vi håber, at du synes, at Hjælp til Google Ads er et nyttigt værktøj, og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for, at du har valgt at bruge Google Ads.

Sådan giver du feedback

På forhånd tak for din feedback vedrørende Hjælp til Google Ads. Giv din mening til kende ved at give din bedømmelse af, hvor nyttig en bestemt artikel var, nederst på siden, eller del dine meninger og forslag med os, så vi kan gøre vores produkt endnu bedre. Find ud af, hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål angående din Google Ads-konto.

Relateret link:

Din guide til Google Ads