Sobre el Centre d'ajuda de Google Ads

Tant si sou una agència de publicitat internacional com una floristeria familiar, el Centre d'ajuda de Google Ads us proporciona la informació necessària per tenir èxit amb la publicitat en línia.

En aquest article us expliquem com ens esforcem a crear un recurs útil i entenedor per a anunciants d'arreu del món.

Per què val la pena utilitzar el Centre d'ajuda de Google Ads

Volem que el Centre d'ajuda de Google Ads sigui entenedor i útil per a centenars de milers d'anunciants de tot el món. Hem provat de trobar l'equilibri adequat i proporcionar-vos la informació que necessiteu per publicar les campanyes de manera efectiva, però sense els detalls tècnics d'un sistema tan complex.

Com funciona el Centre d'ajuda de Google Ads

Com que no és un Centre d'ajuda adreçat a enginyers informàtics, els articles no pretenen fer entendre els aspectes tècnics dels components dels nostres sistemes, sinó que s'han escrit per explicar als anunciants el funcionament de Google Ads des d'un punt de vista conceptual, no tècnic. Si voleu obtenir més informació sobre Google Ads, llegiu els articles de cada tema o escriviu la vostra pregunta al quadre de cerca que hi ha a la part superior de la pàgina.

Podem personalitzar la informació que us mostrem al Centre d'ajuda depenent del compte al qual esteu connectat en aquests moments. L'objectiu de personalitzar el contingut és facilitar-vos la manera de trobar les respostes que us calen, de solucionar els problemes del compte i d'aprofitar al màxim la vostra inversió publicitària.

Ens esforcem per proporcionar informació pràctica a l'anunciant estàndard que utilitza els nostres productes publicitaris. Esperem que aquest Centre d'ajuda us resulti útil. Gràcies per utilitzar Google Ads.

Com podeu compartir els vostres comentaris

Agraïm els vostres comentaris sobre el Centre d'ajuda. Feu-nos saber si us resulta útil i com podem millorar-lo. Us convidem a puntuar els articles des de l'opció que hi ha al capdavall de la pàgina i a compartir les vostres opinions o suggeriments. D'altra banda, si teniu qualsevol pregunta sobre el compte de Google Ads, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Enllaç relacionat

La vostra guia a Google Ads