Opret tilpassede kolonner

Vil du kun se en bestemt del af dine data i kolonnerne? I stedet for "CTR" (klikrate) foretrækker du måske at få vist "CTR for computere" og "CTR for mobilenheder". Du kan oprette tilpassede kolonner for at få specifikke visninger af dine data, så du hurtigt kan finde de oplysninger, der er vigtigst for dig.
I denne artikel viser vi dig, hvordan du opretter tilpassede kolonner, og hvordan du føjer disse kolonner til dine statistiktabeller.

Hvorfor bruge tilpassede kolonner?

Tilpassede kolonner er en smart løsning, hvis du kun vil have vist udvalgte data for en bestemt metric. Tilpassede kolonner giver dig også mulighed for at oprette din helt egen metric ud fra de metrics, der findes i Google Ads i forvejen. Her er et eksempel: Michaels virksomhed bruger en metric med navnet "Andel af klik fra mobilenheder", som er defineret som antallet af klik fra mobilenheder divideret med det samlede antal klik. Der er ingen kolonne for denne metric på siden Kampagner, så Michael beslutter sig for at oprette sin egen tilpassede kolonne:

• Først navngiver han kolonnen "Klik fra mobilenheder" og tilføjer en beskrivelse: "Denne kolonne er en beregning af klik fra mobilenheder divideret med det samlede antal klik". Beskrivelsen gør det lettere for andre brugere af kontoen at forstå, hvilke data der vises i kolonnen.
  • Derefter vælger kan metric'en Antal klik og tilføjer segmentet Enhed > Mobiltelefoner, så der kun vises klik fra mobilenheder.
  • Han tilføjer ÷ og tilføjer metric'en Antal klik igen, dvs. det samlede antal klik.
  • Til sidst gemmer han den nye kolonne.

Nu kan Michael altid se denne metric på siden Kampagner, når han har behov for det.

Vejledning

Følg nedenstående fremgangsmåde for at oprette en tilpasset kolonne.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Hvis du har en bestemt metric, du gerne vil se rapporter for i en tilpasset kolonne, kan du oprette den ved hjælp af værktøjet til oprettelse af formularer.

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner eller Annoncegrupper.
  3. Klik på rulleknappen Kolonner, og vælg derefter Rediger kolonner.
  4. Vælg kategorien Tilpassede kolonner i venstre side.
    • Hvis du aldrig har oprettet en tilpasset kolonne, vises der en dialogboks. Gå til næste trin.
    • Hvis du allerede har oprettet en tilpasset kolonne, skal du klikke på +Kolonne.
    Dialog box
  5. Indtast navnet på din nye kolonne i feltet "Kolonnenavn". Dette navn vises i kolonneoverskriften. Column name
  6. Indtast en beskrivelse af din kolonne i feltet "Kolonnebeskrivelse". Den tekst, du indtaster her, vil blive vist, hver gang nogen holder markøren over ikonet ? ved siden af kolonnens navn. Column description
  7. Vælg en metric, f.eks. klik eller eksponeringer. Select metric
  8. (Valgfrit) Du kan også bruge et bestemt segment af den valgte metric. Hvis du f.eks. vil se antallet af klik fra mobilenheder, skal du klikke på Antal klik i rullemenuen, vælge Enhed og klikke på ikonet ud for "Mobilenheder med komplette browsere". Segment metrics
  9. Brug rullemenuerne og tegnene +, -, x, og ÷ til at oprette din formel. Build formula
  10. Vælg den ønskede type formatering til kolonneindholdet: Tal, Procent eller Valuta. Choose format
  11. Klik på Gem, når du har oprettet din formel.
  12. Klik på Anvend for at føje din kolonne til din statistiktabel.

Ligesom standardkolonnerne i AdWords kan tilpassede kolonner filtreres, sorteres, downloades og bruges til at tilpasse det effektivitetsoversigtsdiagram, der vises over statistiktabellen. Få oplysninger om, hvordan du tilpasser dine tabeller og diagrammer