Sobre les columnes personalitzades

Il·lustració destacada que mostra el concepte de les columnes personalitzades.

Les columnes personalitzades us permeten definir i veure parts concretes de les vostres dades de Google Ads. Per exemple, en comptes de revisar totes les CTR (ràtios de clics d'entrada) en una columna, podeu crear una columna personalitzada que mostri només les "CTR d'ordinadors" i les "CTR de mòbils". Podeu personalitzar les columnes perquè s'hi mostrin visualitzacions específiques de les dades, de manera que vegeu ràpidament la informació que considereu més important.

Per què convé utilitzar les columnes personalitzades?

Nota: com a usuari d'un compte de gestor (MCC), podeu gestionar les campanyes de manera més eficient creant, editant i aplicant columnes en comptes secundaris específics o en totes les campanyes. També podeu crear i gestionar la definició de columnes en qualsevol punt del camí d'un compte de gestor fins al nivell de compte secundari.

Les columnes personalitzades són una solució pràctica quan es vol combinar columnes o veure només una part de les dades d'una mètrica. Amb les columnes personalitzades, podeu crear mètriques personalitzades basades en mètriques existents a Google Ads i dedicar menys temps a preparar informes fora de Google Ads. També ofereixen els avantatges següents:

• Accés a un ampli ventall de mètriques calculades a partir de les dades de Google Ads.
  • Creació de columnes personalitzades i càlculs de KPI que s'ajustin a les vostres necessitats empresarials i d'informes, en termes que el client final pugui entendre.
  • Seguiment de les contribucions de cada campanya a un KPI i un pressupost formulats o ponderats mitjançant columnes de fórmula.
  • Consulta de mètriques de diversos intervals de dates una al costat de l'altra en una taula.
  • Consulta senzilla de diferents contenidors de campanyes, grups d'anuncis, anuncis o paraules clau vinculant columnes personalitzades i etiquetes.
  • Càlculs en temps real per garantir que els informes personalitzats estiguin actualitzats, amb les dades més recents.

Per exemple: a l'empresa del Mateu es fa servir una mètrica anomenada "Quota de clics de dispositius mòbils", que correspon als clics que es fan des de dispositius mòbils dividits entre el nombre total de clics. Com que a la pàgina "Campanyes" no hi ha cap columna per a aquesta mètrica, el Mateu decideix crear una columna personalitzada:

• En primer lloc, anomena la columna "Percentatge de clics de dispositius mòbils" i hi afegeix una descripció, com ara "En aquesta columna es calculen els clics procedents de dispositius mòbils dividits entre el nombre total de clics". La descripció ajudarà els altres usuaris del seu compte a entendre què mostra la columna.
  • A continuació, selecciona la mètrica Clics i hi afegeix el filtre Dispositiu > Telèfons mòbils perquè només es mostrin els clics procedents d'aquests dispositius.
  • Afegeix ÷ i una altra vegada la mètrica Clics, que representa el nombre total de clics.
  • A continuació, tria Percentatge com a "Format de les dades" a la part superior dreta perquè la columna es mostri com a percentatge.
  • Finalment, desa la columna nova.

Ara, el Mateu podrà consultar aquesta mètrica en qualsevol moment.

A les columnes personalitzades podeu utilitzar la funcionalitat dels fulls de càlcul, com ara les funcions, directament a Google Ads. Informació sobre com es poden crear columnes personalitzades

Tal com passa amb les columnes estàndard de Google Ads, podeu filtrar, ordenar, baixar i utilitzar les columnes personalitzades per personalitzar el gràfic de resum del rendiment que es mostra a sobre de la taula d'estadístiques. Informació sobre com podeu personalitzar les taules i els gràfics