Konfigurer konverteringssporing på tværs af konti

Hvis du vil bruge konverteringer på tværs af konti, skal du have mere end én Google Ads-konto og en managerkonto, der er linket til disse konti.

Følg nedenstående trin, hvis du ikke har konfigureret konverteringssporing.

Trin 1: Opret konverteringer på tværs af konti på en managerkonto
Hvis du vil konfigurere konverteringshandlinger på tværs af konti, skal du logge ind på din managerkonto og følge denne vejledning. Husk at vælge den relevante konverteringskilde for den type handling, du gerne vil spore.

Tip!

Når du føjer det nye konverteringssporingstag til dit website eller den nye kode til din mobilapp, skal du sørge for at beholde dit gamle tag eller din gamle kode i det antal dage, der er i din valgte konverteringsperiode. Du må også først fjerne dine gamle konverteringshandlinger og deres tags, når konverteringsperioden er udløbet. Hvis ikke du gør dette, kan du gå glip af konverteringer – det drejer sig især om konverteringer, der blev genereret fra klik, inden ændringerne blev gennemført.

Trin 2: Vælg konti til deling af konverteringshandlinger
Når du har oprettet konverteringshandlinger på tværs af konti for dine konti og føjet nye konverteringssporingstags til dit website (hvis nødvendigt), kan du bruge disse konverteringshandlinger på dine managerstyrede konti. Husk blot følgende!
  • Inden du ændrer nogen konverteringskonti, skal du sikre dig, at du allerede har tilføjet de nødvendige tags på dit website. Ellers bliver konverteringerne ikke registreret.
  • For at bekræfte konverteringshandlinger på tværs af konti skal du sørge for, at du har valgt mindst én managerstyret konto, som skal bruge din managerkontos konverteringshandlinger på tværs af konti, og at mindst én konverterings er registreret på en managerstyret konto.

• Hvis du vil dele konverteringshandlinger på tværs af dine managerstyrede konti, skal du konfigurere deling på din managerkonto. Konverteringshandlinger kan ikke deles mellem managerstyrede konti.

Følg nedenstående trin for at dele konverteringshandlinger på tværs af konti med idine managerstyrede kont:

1. Log ind på din managerkonto på https://ads.google.com.
  2. Klik på fanen Konti.
  3. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre, og klik derefter på Indstillinger for underkonti øverst. Du får vist en liste over alle dine managerstyrede konti.
  4. Klik på cellen Konverteringskonto for hver konverteringskonto, du gerne vil redigere, klik på pilen, og vælg Denne manager. Dine managerstyrede konti bruger nu dine konverteringshandlinger.

Tip!

Når du vælger dine konti, skal du huske, at konti ikke kan bruge kontospecifikke konverteringshandlinger og konverteringshandlinger på tværs af konti på samme tid. Den kan kun bruge en af delene. Du kan dog skifte mellem de to typer uden at gå glip af nogen konverteringer. Vær også opmærksom på, at hvis en konto er knyttet til mere end én managerkonto, kan den kun bruge konverteringshandlinger fra en af dem.

Deaktivering af konverteringssporing på tværs af konti

En managerstyret konto kan skifte tilbage til at bruge kontospecifikke konverteringshandlinger igen i stedet for at bruge konverteringshandlinger på tværs af konti.

Inden du skifter styringen af konverteringshandlinger tilbage til en managerstyret konto, skal du sikre dig, at de konverteringssporingstags, der hører til disse konverteringshandlinger, stadig findes på de relevante websider. Det kan f.eks. være, at du fjernede disse tags, da du oprettede en konverteringshandling på tværs af konti. Hvis dette er tilfældet, skal der genereres nye tags på den managerstyrede konto, som skal føjes til websitet.

For at undgå, at der går konverteringer tabt under overflytningen, skal du beholde tagget til konverteringssporing på tværs af konti i det tidsrum, du har angivet i dit valgte konverteringsperiode.

For at stoppe med at dele konverteringshandlinger med managerstyre konti skal du blot følge trinnene under "Vælg konti til deling af konverteringshandlinger", men vælge Skift til kunde under trin 4.

Deaktiver konverteringshandlinger på tværs af konti på en managerstyret konto
Ejeren af en managerstyret konto kan når som helst fravælge at bruge dine konverteringshandlinger på tværs af konti. (Hvis ejeren af en managerstyret konto senere skifter mening, kan vedkommende til enhver tid kontakte dig og anmode dig om at dele dem igen.)

Følg disse trin for dine managerstyrede konti, hvis du ønsker at deaktivere konverteringshandlinger på tværs af konti.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Konverteringer på menuen "Værktøjer".
  3. Klik på Indstillinger på menuen til venstre.
  4. Klik på Konverteringskonto.
  5. Vælg Denne konto.
  6. Klik på Gem.