Managerkonti (MCC): Konfigurer konverteringssporing på tværs af konti

Hvis du vil bruge konverteringer på tværs af konti, skal du have mere end én Google Ads-konto og en managerkonto, der er knyttet til disse konti.

Følg nedenstående fremgangsmåde, hvis du ikke har konfigureret konverteringssporing.

Trin 1: Opret konverteringer på tværs af konti på en managerkonto
For at oprette konverteringshandlinger på tværs af konti skal du logge ind på din managerkonto og følge denne vejledning. Sørg for at vælge den relevante konverteringskilde ift. den type konverteringshandling, du vil spore.

Tip!

Når du tilføjer det nye konverteringssporingstag på dit website eller den nye kode i din mobilapp, skal du sørge for at beholde dit gamle tag eller din gamle kode i det antal dage, der er i den valgte konverteringsperiode. Du må også først fjerne dine gamle konverteringshandlinger og deres tags, når konverteringsperioden er udløbet. Hvis ikke du gør dette, kan du gå glip af konverteringer – det drejer sig især om konverteringer, der blev genereret fra klik, inden ændringerne blev gennemført.

Trin 2: Vælg konti til deling af konverteringshandlinger
Når du har oprettet konverteringshandlinger på tværs af konti for dine konti og føjet nye konverteringssporingstags til dit website (hvis nødvendigt), kan du bruge disse konverteringshandlinger på dine managerstyrede konti. Vær opmærksom på følgende:
  • Inden du foretager ændringer på konverteringskonti, skal du sikre dig, at du allerede har tilføjet de nødvendige tags på dit website. Ellers bliver konverteringerne ikke registreret.
  • For at bekræfte konverteringshandlinger på tværs af konti skal du sørge for, at du har valgt mindst én administreret konto, som skal bruge din managerkontos konverteringshandlinger på tværs af konti, og at mindst én konvertering er registreret på en administreret konto.
  • Hvis du vil dele konverteringshandlinger på tværs af dine managerstyrede konti, skal du konfigurere deling på din managerkonto. Konverteringshandlinger kan ikke deles mellem managerstyrede konti.

Bemærk! Når du skifter fra at bruge kontospecifik sporing til at bruge konverteringssporing på tværs af konti, skifter kampagner, der er målrettet mod en bestemt konverteringshandling baseret på din managerkonto, til at bruge MCC-kontoens standardkonverteringsmål. Hvis du fortsat målretter mod en bestemt konverteringshandling, kan det give inkonsekvent adfærd, da managerkontoen muligvis ikke har de samme mål som visningskontoen. Sørg for, at dine kampagner er optimeret til de rigtige mål. Det samme sker, når du skifter fra konverteringssporing på MCC-konto til konverteringssporing på visningskontoen.

Der er forskellige statusser i kolonnen Google Ads-konverteringskonto. Du kan finde en definition nedenfor:

• "Kunde" angiver, at der ikke er valgt en managerkonto til konverteringssporing
  • “Denne managerkonto” angiver, at den managerkonto, du arbejder på i øjeblikket, er valgt til konverteringssporing
  • Et andet navn angiver, at en anden managerkonto er valgt til konverteringssporing

Følg denne fremgangsmåde for at dele konverteringshandlinger på tværs af konti med dine managerstyrede konti:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre.
    1. Klik på Indstillinger for underkonti. Du får vist en liste over alle dine managerstyrede konti.
  3. I kolonnen Google Ads-konverteringskonto kan du se, hvor en konto sporer konverteringer.
    1. Hvis du vil ændre konverteringssporingskontoen, skal du klikke på cellen Konverteringskonto for hver konto, du vil redigere.
    2. Vælg Denne managerkonto. Dine managerstyrede konti bruger nu dine konverteringshandlinger.

Tip!

Når du vælger konti, skal du huske, at kontospecifikke konverteringshandlinger og konverteringshandlinger på tværs af konti ikke kan bruges samtidigt på en konto. Der kan kun bruges én af delene. Du kan dog skifte mellem de to typer uden at gå glip af konverteringer. Du skal også være opmærksom på, at hvis en konto er knyttet til flere managerkonti, kan der kun bruges konverteringshandlinger fra én af dem.

Deaktivering af konverteringssporing på tværs af konti

Der kan skiftes til brug af kontospecifikke konverteringshandlinger igen på en managerstyret konto i stedet for konverteringshandlinger på tværs af konti.

Inden du ændrer administrationen af konverteringshandlinger for en managerstyret konto, skal du sikre dig, at de konverteringssporingstags, der er knyttet til de pågældende konverteringshandlinger, stadig er implementeret på de relevante websider. Det kan f.eks. være, at du fjernede disse tags, da du oprettede en konverteringshandling på tværs af konti. Hvis dette er tilfældet, skal der genereres nye tags på den managerstyrede konto, som skal føjes til websitet.

For at undgå manglende registrering af konverteringer under overflytningen skal du beholde tagget til konverteringssporing på tværs af konti i det tidsrum, der er angivet som konverteringsperiode.

Hvis du ikke længere vil dele konverteringshandlinger med managerstyrede konti, skal du bare følge fremgangsmåden under "Vælg konti til deling af konverteringshandlinger", men vælge Skift til kundekonto i trin 4.

Deaktiver konverteringshandlinger på tværs af konti på en managerstyret konto
Ejeren af en managerstyret konto kan til enhver tid fravælge brug af dine konverteringshandlinger på tværs af konti. Hvis ejeren af en managerstyret konto skifter mening, kan vedkommende til enhver tid kontakte dig og anmode dig om at dele dem igen.

Følg disse trin for dine managerstyrede konti, hvis du ønsker at deaktivere konverteringshandlinger på tværs af konti.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Konverteringskonto.
  5. Vælg Denne konto.
  6. Klik på Gem.

Deaktiver konverteringshandlinger på tværs af konti på en managerkonto

Du kan fjerne konverteringer på tværs af konti fra en underordnet konto via managerkontoen.

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre.
    1. Klik på Indstillinger for underkonti. Du får vist en liste over alle dine managerstyrede konti.
  3. I kolonnen Google Ads-konverteringskonto kan du se, hvor en konto sporer konverteringer.
    1. Hvis du vil ændre konverteringssporingskontoen, skal du klikke på cellen Konverteringskonto for hver konto, du vil redigere.
    2. Vælg Kundekonto. Dine managerstyrede konti bruger nu de individuelle kontis konverteringshandlinger.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Målgrupper og konverteringssporing

Andet